Log ind

U15: Det var en sindssygt fed tur

Nyt fra U15 |19. april 2017
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere

OBs U15-drenge måtte rejse hjem fra Spanien efter et nederlag i ottendedelsfinalen, da de tabte i straffesparkskonkurrencen mod Atletico Baleares efter 0-0 i ordinær spilletid. Det ærgerlige exit ændrer dog ikke på, at OBs U15-drenge havde en god tur til Menorca.

- Det var en sindssygt fed tur! Et rigtig godt stævne med fint niveau, hvor der også var et par tophold iblandt (FC Barcelona, Dortmund, Manchester City), men der var også rigtig godt niveau hele vejen rundt fra de mindre kendte hold. Faciliteterne var gode, og det var en fed ø at være på. Personligt anede jeg ikke hvad Menorca var – udover at det lyder som Mallorca, men det var en lækker ø, og vi var indkvarteret fantastisk, ligesom det hele spillede i forhold til det organisatoriske, siger Ulrik Bredegaard med et stort smil.

Om det var forholdene der gjorde, at OB-drengene leverede stærke præstationer er ikke til at sige, men U15-træneren er ikke i tvivl om, at striberne spillede på højt niveau.

- Jeg synes aldrig, vi har været bedre, og jeg er virkelig skuffet over, at vi røg ud af ottendedelsfinalen, fordi vi ikke var dygtige nok til at sparke straffespark. Der var mere at komme efter for os med det niveau vi havde, hvis vi havde været skarpere fra pletten, men vi skal ikke pive eller brokke os – vi præsterede så fint, at vi går rent igennem puljen uden at lukke et eneste mål ind. Vi bliver så nummer to grundet fairplay-stillingen. Kashiwa fra Japan havde 0 gule kort i gruppespillet, mens vi havde fået et enkelt – derfor fik de førstepladsen.

Selvom det ”kun” blev til en plads blandt de 16 bedste hold ved stævnet, så er der mange ting, OB-drengene skal pakke ned i kufferten og tage med hjem fra Menorca.

- Jeg er en meget tilfreds træner, og jeg er meget glad for en god tur til det spanske. Meget tilfreds med præstationen, men ærgerlig over resultatet. Til gengæld er jeg sulten efter at tage energien og bundniveauet med ind i turneringen herhjemme, siger Ulrik Bredegaard.

U15-drengenes næste kamp er tirsdag den 25. april, når Esbjerg fB kommer på besøg i Ådalen. 


Skrevet af Benjamin JakobsenLæs også....

Netværks- golftur, PGA Catalunya Spanien!

Nyt fra U15 |13-03-2018

Den 9.-11. oktober har du mulighed for at komme med på en netværks- golftur til Catalunya Spanien!
Læs mere

U15 fra land med sejr over EfB

Nyt fra U15 |12-03-2018

Et godt kvarter var nok, da OB U15 lørdag slog Esbjerg fB med 3-0 i Ådalen.
Læs mere

U15 delte med SIF i sidste test

Nyt fra U15 |05-03-2018

Sidste træningskamp endte med en uafgjort, da U15-drengene gæstede Silkeborg på Jysk Park.
Læs mere

EmediateAd