Log ind

U15 lagde ud med tre point

Nyt fra U15 |20. marts 2017
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere

U15 Drenge Turneringskamp
Lørdag den 18. Marts, VB Parken
Vejle Boldklub - Odense Boldklub 0-1 (0-0)
53. min. 0-1 Simon Skøtt

Truppen:
Phillip Gejl, Rasmus Borup, Oska Bagge, Valdemar Ibsen, Mikkel Emil Hansen, Lasse Skøtt, Andreas Nørgaard, Simon Skøtt, Mathias Brems, Rasmus Schjang, Nasim Soleiman, Christoffer Dreyer, Rinor Cocaj, Daniel Obbekjær

Kampens forløb:
I stiv kuling på langs af banen løb de to hold ud til sæsondebut i U15 Vest 1 rækken, som fynboerne satte sig tungt på fra start med vinden i ryggen.
Vejle havde svært ved at komme ud af presset, men havde en enkelt stor chance på en omstilling som Phillip Gejl tog sig sikkert af. Det var OB, som fik det største tilbud, da Valdemar Ibsen blev afvist fra 11 meter pletten - alligevel sluttede første halvleg som den startede med 0-0.

Anden halvleg fortsatte med OB-dominans, selvom Vejle med vinden på deres side kom hurtigere på modstanders halvdel og fik et par enkelte afslutninger fra distancen. Så sikrede OB sig sejren, da Valdemar Ibsen trykkede af fra ca. 20-25 meter med så stor kraft, at en hurtig og vågen Simon Skøtt uden større problemer kunne blive matchvinder, da han satte riposten ind til 1-0. Den føring blev kørt forholdsvist sikkert hjem, til trods for OB af to omgange måtte se sig reduceret til 10 mand med et gult kort til henholdsvis Rasmus Schjang og Nasim Soleiman.

Kommentar fra Ulrik Bredegaard:
Det er ikke kønne fodboldkampe, man spiller, når VB Parken står under blæst, det har vi måtte erkende mange gange hvor vi også flere gange har mistet point. Derfor ser vi det faktisk som en rigtig flot holdpræstation, at vi er i stand til at spille kampen på de præmisser, vi nu engang blev mødt med og acceptere de udfordringer, det gav os. Vi arbejder koncentreret og med den største energi hele kampen, hvilket vi tror på kan give os sejren langt henad vejen i alle kampe.

Næste kamp:
Lørdag den 25. marts kl. 9.30 i Ådalen mod Kolding IF.


Skrevet af Benjamin JakobsenLæs også....

U15: Vi skal være sultne

Nyt fra U15 |02-06-2017

OB.dk har taget en snak med U15-cheftræner Ulrik Bredegaard inden den vigtige kamp mod Sønderborg.
Læs mere

Tonny H: KDB Cup var det bedste af det bedste

Nyt fra U15 |01-06-2017

Tonny Hermansen meget tilfreds med U15-holdets deltagelse i Kevin de Bruyne Cup.
Læs mere

OB TV: Det var en kæmpe succesoplevelse

Nyt fra U15 |30-05-2017

OBs U15-drenge er tilbage i Ådalen efter en tur til Kevin de Bruyne Cup, der var en stor succes.
Læs mere

EmediateAd