Log ind

U15 lagde ud med tre point

Nyt fra U15 |20. marts 2017
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere

U15 Drenge Turneringskamp
Lørdag den 18. Marts, VB Parken
Vejle Boldklub - Odense Boldklub 0-1 (0-0)
53. min. 0-1 Simon Skøtt

Truppen:
Phillip Gejl, Rasmus Borup, Oska Bagge, Valdemar Ibsen, Mikkel Emil Hansen, Lasse Skøtt, Andreas Nørgaard, Simon Skøtt, Mathias Brems, Rasmus Schjang, Nasim Soleiman, Christoffer Dreyer, Rinor Cocaj, Daniel Obbekjær

Kampens forløb:
I stiv kuling på langs af banen løb de to hold ud til sæsondebut i U15 Vest 1 rækken, som fynboerne satte sig tungt på fra start med vinden i ryggen.
Vejle havde svært ved at komme ud af presset, men havde en enkelt stor chance på en omstilling som Phillip Gejl tog sig sikkert af. Det var OB, som fik det største tilbud, da Valdemar Ibsen blev afvist fra 11 meter pletten - alligevel sluttede første halvleg som den startede med 0-0.

Anden halvleg fortsatte med OB-dominans, selvom Vejle med vinden på deres side kom hurtigere på modstanders halvdel og fik et par enkelte afslutninger fra distancen. Så sikrede OB sig sejren, da Valdemar Ibsen trykkede af fra ca. 20-25 meter med så stor kraft, at en hurtig og vågen Simon Skøtt uden større problemer kunne blive matchvinder, da han satte riposten ind til 1-0. Den føring blev kørt forholdsvist sikkert hjem, til trods for OB af to omgange måtte se sig reduceret til 10 mand med et gult kort til henholdsvis Rasmus Schjang og Nasim Soleiman.

Kommentar fra Ulrik Bredegaard:
Det er ikke kønne fodboldkampe, man spiller, når VB Parken står under blæst, det har vi måtte erkende mange gange hvor vi også flere gange har mistet point. Derfor ser vi det faktisk som en rigtig flot holdpræstation, at vi er i stand til at spille kampen på de præmisser, vi nu engang blev mødt med og acceptere de udfordringer, det gav os. Vi arbejder koncentreret og med den største energi hele kampen, hvilket vi tror på kan give os sejren langt henad vejen i alle kampe.

Næste kamp:
Lørdag den 25. marts kl. 9.30 i Ådalen mod Kolding IF.


Skrevet af Benjamin JakobsenLæs også....

Netværks- golftur, PGA Catalunya Spanien!

Nyt fra U15 |13-03-2018

Den 9.-11. oktober har du mulighed for at komme med på en netværks- golftur til Catalunya Spanien!
Læs mere

U15 fra land med sejr over EfB

Nyt fra U15 |12-03-2018

Et godt kvarter var nok, da OB U15 lørdag slog Esbjerg fB med 3-0 i Ådalen.
Læs mere

U15 delte med SIF i sidste test

Nyt fra U15 |05-03-2018

Sidste træningskamp endte med en uafgjort, da U15-drengene gæstede Silkeborg på Jysk Park.
Læs mere

EmediateAd