Log ind

U15 vandt pokalturneringen

Nyt fra U15 |26. juni 2017
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere

U15 Drenge Pokalfinale, torsdag den 22. Juni, Nyborg Idrætspark
OB – Næsby 3-0 (1-0)
25. min. 1-0 Daniel Obbekjær
40. min. 2-0 Oliver Ellegaard
50. min. 3-0 Oliver Ellegaard

Truppen:
Phillip Gejl, Rasmus Borup, Oska Bagge, Valdemar Ibsen, Mikkel Emil Hansen, Andreas Eriksen, Lasse Skøtt, Andreas Nørgaard, Simon Skøtt, Jonathan Petersen, Mathias Brems, Rasmus Schjang, Nasim Soleiman, Christoffer Dreyer, Rinor Cocaj, Oliver Ellegaard, Viktor Lund, Mikkel Stangerup, Daniel Obbekjær

Kampens forløb:
OB kontrollerede opgøret fra første forsøg, og striberne fik skabt rigeligt med chancer. Præcisionen manglede dog, så selvom der var chancer til en masse mål i første halvleg, så var det kun Daniel Obbekjær, der formåede at få sendt bolden i kassen, så stillingen var 1-0.

I anden halvleg havde Oliver Ellegaard indstillet sigtekornet, og bare fem minutter inde i anden halvleg var føringen fordoblet, og 10 minutter efter scorede han endnu engang, da han gjorde det til 3-0.

Boldomgangen var hurtig, og de to fremadstormende backs fra OB, Rasmus Borup og Mathias Brems var en konstant trussel overfor Næsby-defensiven, og Rasmus Borup blev efter kampen kåret til kampens pokalfighter efter en stærk indsats på backen.

Trænerkommentar:
Det var sidste kamp med holdet, og jeg er stolt af det udtryk, som drengene viser, at de har udviklet i deres spil i år. Vi har rigtig mange strenge at spille på, og selvom der en gang i mellem sniger sig en falsk tone ind i melodien, så vælger drengene hele tiden de rigtige instrumenter og hjælper hinanden til at holde den samme rytme kampen i gennem.


Skrevet af Benjamin JakobsenLæs også....

U15: Vi skal være sultne

Nyt fra U15 |02-06-2017

OB.dk har taget en snak med U15-cheftræner Ulrik Bredegaard inden den vigtige kamp mod Sønderborg.
Læs mere

Tonny H: KDB Cup var det bedste af det bedste

Nyt fra U15 |01-06-2017

Tonny Hermansen meget tilfreds med U15-holdets deltagelse i Kevin de Bruyne Cup.
Læs mere

OB TV: Det var en kæmpe succesoplevelse

Nyt fra U15 |30-05-2017

OBs U15-drenge er tilbage i Ådalen efter en tur til Kevin de Bruyne Cup, der var en stor succes.
Læs mere

EmediateAd