Log ind

U17: AaB er et næsten komplet hold

Nyt fra U17 |8. december 2017
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere

Der venter en ordentlig mundfuld for OB’s U17-drenge, når de lørdag møder AaB på udebane i U17-Ligaen. Nordjyderne har i deres syv seneste kampe vundet fem og spillet to uafgjort. Derudover har de kun lukket mål ind i en af kampene, så der er udsigt til en svær opgave for OB-spillerne.

- AaB har tæt på et komplet hold. Der er godt organiseret i deres defensiv, de lukker rigtig få mål ind, og derudover har de en rigtig stærk offensiv. Seks clean sheets i syv kampe taler for sig selv – det er rigtig flot, og i den anden ende af banen har de ligatopscoreren i Mikkel Kaufmann. Han har lavet 15 mål i de første 13 kampe, så han er selvfølgelig en spiller, vi vil holde ekstra godt øje med, når vi går på banen i morgen, fortæller OB’s U17-cheftræner, Ivan Poulsen.

OB har i de fire seneste kampe ikke fået point, men det er ikke alt, der har været dårligt i de seneste kampe, fortæller Ivan Poulsen.

- Vi har tabt fire kampe i træk, og det er selvfølgelig ikke godt nok. Vi har ikke været elendige i de seneste par kampe, men vi har tilsyneladende ikke været så gode til noget, at vi har kunnet vinde kampene. Til gengæld har vi lagt hårdt på i den forgangne træningsuge, og det skal være tydeligt og udslagsgivende, når vi går på banen i Aalborg i morgen, siger Ivan Poulsen.

Et OB-hold i en skidt formkurve på udebane mod AaB, der er det mest formstærke hold ligner umiddelbart en kamp, der ender med en sejr til AaB. Ivan Poulsen har dog på ingen måder tænkt sig at lægge sig ned inden kampstart.

- Sidst vi mødte AaB spillede vi en rigtig fornuftig første halvleg, og vi kom foran på et fantastisk mål af Rasmus Nissen. Desværre går vi lidt ned i niveau til anden halvleg, og de fik udlignet, men på en god dag kunne vi godt have vundet kampen. Derfor er vi også sikre på, at der er en mulighed for at skabe noget sjovt i Aalborg i morgen.

OB må til kampen se bort fra Tarik Ibrahimagic, der er ude med en lyskenskade, ligesom Valdemar Ibsen og Mathias Brems begge har udfordringer med lysken. Det må dog ikke blive udslagsgivende, og OB-træneren tror på, at OB kan vinde kampen.

- Selvfølgelig kan vi vinde mod AaB. Vi spiller alle vores kampe for at vinde, når vi går på banen – og det er ikke på nogen som helst måde anderledes i morgen. Selvom AaB er placeret i toppen af rækken, og de kraftigt kandiderer til at tage titlen, så er jeg ikke i tvivl om, at det er en kamp, vi kan vinde, hvis vi rammer det niveau, vi har gjort tidligere på sæsonen, fortæller Ivan Poulsen.

Kampen mellem OB og AaB i U17-Ligaen spilles på AaBs anlæg på Hornevej, og der er kampstart klokken 15:15.


Skrevet af Benjamin JakobsenLæs også....

U17 tabte tæt kamp i København

Nyt fra U17 |16-04-2018

Det var lige ved og næsten for U17-drengene, der måtte se sig slået 2-1 af FCK.
Læs mere

U17: Vi føler os godt rustede til opgaven

Nyt fra U17 |13-04-2018

De formstærke U17-drenge fra OB tager lørdag til København, hvor FCK venter i U17-Ligaen.
Læs mere

OB TV: U17 - FCM 2-2

Nyt fra U17 |09-04-2018

Se målene fra U17-drengenes kamp mod FC Midtjylland, der endte uafgjort; 2-2.
Læs mere

EmediateAd