Log ind

U17: Der er højt humør i truppen

Nyt fra U17 |21. april 2017
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere

U17-drengene vandt for to uger siden en flot sejr over HB Køge, og i morgen skal de igen i kamp, når de gæster Silkeborg. Cheftræner Anders Skjoldemose vil da også lade sig inspirere af den seneste kamp, når han ser frem mod den næste.

- Vi håber lidt, at vi kan gribe kampen an på samme måde som mod Køge. Vi var dominerende på bolden, tog momentum fra start og var spilstyrende fra start. Vi skal fortsætte de gode takter, vi har vist hele sæsonen – men som vi især viste for 14 dage siden mod Køge hjemme i Odense.

Silkeborg bliver uden tvivl en anden modstander, men det er en modstander, OB slog tidligere på året, så Anders Skjoldemose tror på sejren.

- Vi vandt fortjent 2-0 på hjemmebane. Vi dominerende kampen, og der var ikke så meget tvivl om udfaldet. Når det er sagt, så er det altid en anden kamp på udebane – og vi har ikke den bedste statistik på udebane, så den vil vi have vendt om på og så have 3 point med hjem i bussen, fortæller Anders Skjoldemose, inden han fortæller lidt om, hvad han forventer, Silkeborg kommer med.

- Vi forventer en meget kompakt modstander, der nok vil passe lidt på eget mål. De har indkasseret mange mål, og de er ikke kommet så godt fra start i foråret. Omvendt er de stærke i duelspillet, og vi forventer, at de vil lure på omstillinger i den anden ende. De skal vi have med i vores gameplan, så vi ved, hvad der komme til at ske, hvis vi taber bolden.

Et kompakt Silkeborg-hold, der kan lyde til at blive svært at komme igennem – alligevel er Skjoldemose fortrøstningsfuld, når han ser på din egen trup.

- Der er højt humør i truppen, og vi har haft nogle rigtig gode træningspas. Tre point i U17-ligaen hos et ungt mandskab betyder meget, og det giver meget selvtillid – det har vi kunnet mærke. Alle har steppet op, og det har ikke været nemt at sætte holdet til SIF-kampen. Der er så mange, der byder ind, og som der fortjener at være med – så vi har store forventninger til kampen, og vi tror også på tre point.

Kampen mellem OB og Silkeborg i U17-Ligaen fløjtes i gang klokken 15:15 på Søholt Idrætsanlæg i Silkeborg.


Skrevet af Benjamin JakobsenLæs også....

U17 til Næsby i pokalturneringen

Nyt fra U17 |26-04-2017

OBs U17-drenge tager torsdag til Næsby for at spille pokalkamp mod bysbørnene fra Næsby.
Læs mere

Stærk indsats sikrer U17 3-1-sejr over Silkeborg

Nyt fra U17 |24-04-2017

OB's U17-mandskab vandt lørdag med 3-1 over Silkeborg i U17-ligaen efter en god kamp fra deres side.
Læs mere

U17-drengene leverede flot kamp og vandt fortjent

Nyt fra U17 |10-04-2017

U17-drengene spillede en flot kamp, da det lørdag blev til tre fortjente point mod HB Køge.
Læs mere

EmediateAd