Log ind

U17 hentede point i målfest

Nyt fra U17 |1. oktober 2017
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere

U17 Ligaen
Lørdag 30. september 14:45, Fredensvang
AGF – OB 3-3 (3-2)
7. min. 0-1 Rasmus Nissen
23. min. 1-1 Gustav Mogensen
24. min. 2-1 Gustav Mogensen
31. min. 3-1 Gustav Mogensen
32. min. 3-2 Mikkel Michelsen
65. min. 3-3 Anton Bisgaard

OB’s startopstilling:
Andreas Søndergaard, Rasmus Borup, Frederik Lund, Christian Vestergaard, Jonas Skytte, Anton Bisgaard, Tarik Ibrahimagic, Rasmus Nissen, Emil Suarez, Daniel Obbekjær, Mikkel Michelsen
Bænken: Mathias Brems, Valdemar Ibsen, Andreas Eriksen

Kampens forløb:
Lørdag var U17-drengene på besøg mod topholdet fra AGF. Inden kampen var striberne ubesejret i sæsonens første seks kampe, men det var også kun blevet til en enkelt sejr for OB’s U17-spillere.

Kampen startede på den bedst tænkelige måde, da Rasmus Nissen bare syv minutter inde i opgøret knaldede bolden ind på en halvflugter. Et fantastisk mål fra den unge OB-angriber der virkelig fik rent traf på bolden, og AGF-målmanden var chanceløs.

OB’erne var dygtige på bolden, og der var også chancer til striberne, der kunne være kommet foran 2-0. Det formåede de dog ikke, og så var det i stedet tre hurtige mål til hjemmeholdet, der gjorde opgaven meget vanskeligere for striberne, der noget misvisende pludselig var bagud med 3-1.

Heldigvis formåede Mikkel Michelsen at svare hurtigt igen, da han bare minuttet efter satte kuglen i kassen til 3-2, som var pausestillingen.

Efter en rutsjebanetur i første halvleg var det vigtigt for striberne at komme godt ud fra anden halvlegs start, og det var da også Ivan Poulsens tropper, der dominerede kampen fra anden halvlegs start. Det var heller ikke fordi, der manglede chancer – til gengæld manglede der effektivitet.

25 minutter inde i anden halvleg kom udligningen dog, da Anton Bisgaard udlignede til 3-3. OB havde flere chancer i slutfasen, men det blev ikke til mere, og så blev det til den sjette uafgjorte kamp for OB i denne sæson.

Kommentar fra Ivan Poulsen:
Vi får jo en ønskestart på kampen, og vi spiller faktisk også en rigtig god kamp på udebane mod topholdet. Desværre har vi et blackout i første halvleg, hvor vi indkasserer tre mål på syv minutter, og det kostede os to point i lørdagens kamp.

Næste kamp:
14. oktober klokken 15:15 OB – Haderslev, Ådalen


Skrevet af Benjamin JakobsenLæs også....

Flot comeback sikrede U17 fjerde sejr i træk

Nyt fra U17 |11-03-2018

U17-drengene er nu oppe på fire sejre i træk, da 0-2 blev vendt til 3-2 i lørdagens kamp mod Lyngby.
Læs mere

U17: Lyngby er vildt giftige på omstillinger

Nyt fra U17 |09-03-2018

U17-drengene jagter lørdag den fjerde sejr i træk, men det kræver en koncentreret indsats i Lyngby.
Læs mere

OB TV: Se målene fra U17-holdets sejr over EfB

Nyt fra U17 |05-03-2018

U17-drengene slog lørdag Esbjerg fB med 2-1, og her i OB TV kan du se alle tre mål fra kampen.
Læs mere

EmediateAd