Log ind

U17 i nulløsning med Viborg

Nyt fra U17 |18. marts 2017
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere

U17 Ligaen
Lørdag 18. marts, Ådalen
OB – Viborg 0-0 (0-0)

OBs opstilling:
Andreas Søndergaard – Jonas Skytte, Christian Vestergaard, Kasper Skræp, Thomas Hvilsom – Nicolai Skøtt, (65. Anders Klynge) Jonathan Harboe, Tarik Ibrahimagic (70. Laurits Lillemose), Lucas Møller Jensen – Mathias Jørgensen, Peter Clement

Kampens forløb:
Første halvleg bar præg af to hold, der lige skulle se hinanden an, og det blev derfor en meget taktisk præget kamp med meget få chancer. OB havde bolden meget, men havde i svært ved at finde rum mellem Viborgs stramme organisation. Derfor gik holdene til pause med 0-0 i bagagen.

Efter pausen blev det straks bedre for hjemmeholdet, og striberne fik virkelig sat sig på kampen og fik bolden flyttet hurtigere rundt. Det skabte de overtalssituationer, der skulle til for at skabe muligheder for føringsmålet. OB så i anden halvleg gode ud i spillet, men det var svært at omsætte den massive boldbesiddelse til reelle chancer. Mathias Jørgensen bød ind med en af slagsen, men fik afsluttet for hurtigt i situationen og måtte se bolden gå i sidenettet. Selv samme Mathias Jørgensen fik måske kampens største mulighed for at bringe hjemmeholdet i front. En lang stikning hvor Mathias Jørgensen oversprintede sin direkte modstander, der måtte bruge ulovlige metoder for at bremse den hurtige angriber. Alle ventede på en udvisning fra dommeren, men Viborg-spilleren slap med det gule kort. Der blev ikke skabt mere i kampen, og begge hold kunne gå mod omklædningsrummet med et enkelt point i bagagen.

Kommentar fra Anders Skjoldemose:
Vi løser vores defensiv ganske fornuftigt i dag og giver som sådan ikke en eneste mulighed væk. Andreas Sønderggard bliver ikke testet en eneste gang i dag for alvor, så stor ros til vores defensiv arbejde og disciplin i dag. Når det så er sagt - og vi er meget glade for at holde nullet - er vi modsat ærgerlige over, at vi ikke skaber mere offensivt, end det vi gør i dag. Vi har haft ekstra fokus på den defensive del af spillet og, det har måske hæmmet lidt i offensiven, men omvendt skal vi nu bygge videre på den base, jeg synes, vi fik vist i dag og så er jeg sikker på, at målene nok skal komme igen. Vi har scoret rigtig mange mål på det sidste og det kommer vi til igen. Vi må også sige, at Viborg står godt sammen i kæderne i dag og gav os meget lidt plads at spille på. Vi løser det godt med bolden - specielt i anden halvleg, hvor vi dominerer kampen med bolden. 

Næste kamp:
Onsdag 29. marts 18:00 OB - FCK


Skrevet af Benjamin JakobsenLæs også....

Flot comeback sikrede U17 fjerde sejr i træk

Nyt fra U17 |11-03-2018

U17-drengene er nu oppe på fire sejre i træk, da 0-2 blev vendt til 3-2 i lørdagens kamp mod Lyngby.
Læs mere

U17: Lyngby er vildt giftige på omstillinger

Nyt fra U17 |09-03-2018

U17-drengene jagter lørdag den fjerde sejr i træk, men det kræver en koncentreret indsats i Lyngby.
Læs mere

OB TV: Se målene fra U17-holdets sejr over EfB

Nyt fra U17 |05-03-2018

U17-drengene slog lørdag Esbjerg fB med 2-1, og her i OB TV kan du se alle tre mål fra kampen.
Læs mere

EmediateAd