Log ind

U17 øjner tre point

Nyt fra U17 |13. oktober 2017
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere
(Foto: Benjamin Jakobsen/ob.dk)

Efter en friweekend skal U17-drengene i OB igen i aktion, når Haderslev lørdag gæster Ådalen i U17-Ligaen. OB-drengene har efter de syv kampe ikke tabt endnu, til gengæld er det også kun blevet til en enkelt sejr, derfor jagter Ivan Poulsens tropper endnu en, når de søndag går på banen mod Haderslev, der er placeret i bunden af U17-Ligaen.

- Det bliver jo en lidt ny situation for os, fordi vi for en gangs skyld er favoritter til en kamp. Om det sætter os under et pres ved jeg ikke, men hvis det gør, så er det noget, drengene skal kunne håndtere. Det må ikke gøre os nervøse eller bange for at præstere, uanset om vi er favoritter eller underdogs til en kamp. Når vi møder det hold, der har samlet næstfærrest point sammen indtil videre, så er vi favoritter, og det skal ses på banen, siger Ivan Poulsen, inden han sætter et par ord på den modstander, der venter.

- Vi skal møde et hold, der typisk spiller i en 5-3-2 opstilling, og de har tilmed en af deres bedste spillere i karantæne. Jeg forventer en målrig kamp – vi scorer i snit to mål pr. kamp, og Haderslev indkasserer næsten tre pr. kamp. Derfor kan man godt regne med, at der bliver scoret mål i et intenst opgør – og så skal vi simpelthen have mere end ét point denne gang, fortæller U17-cheftræner Ivan Poulsen


Skrevet af Benjamin JakobsenLæs også....

Flot comeback sikrede U17 fjerde sejr i træk

Nyt fra U17 |11-03-2018

U17-drengene er nu oppe på fire sejre i træk, da 0-2 blev vendt til 3-2 i lørdagens kamp mod Lyngby.
Læs mere

U17: Lyngby er vildt giftige på omstillinger

Nyt fra U17 |09-03-2018

U17-drengene jagter lørdag den fjerde sejr i træk, men det kræver en koncentreret indsats i Lyngby.
Læs mere

OB TV: Se målene fra U17-holdets sejr over EfB

Nyt fra U17 |05-03-2018

U17-drengene slog lørdag Esbjerg fB med 2-1, og her i OB TV kan du se alle tre mål fra kampen.
Læs mere

EmediateAd