Log ind

U19 sejrede i underholdende kamp

Nyt fra U19 |9. september 2017
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere

U19-Ligaen
Lørdag 9. september kl. 13:00, Ådalen
OB U19 - Lyngby 3-2 (1-0)
26. min. 1-0 Jonathan Harboe
49. min. 2-0 Mathias Jørgensen
60. min. 2-1
63. min. 2-2
66. min. 3-2 Anton Pedersen

OB’s opstilling:
Oliver Christensen - Nikolai Skøtt, Anton Pedersen, Jacob Mikkelsen, Mathias Bonde - Julius Fechtenburg (84. min. Lucas Møller Jensen), Jonathan Harboe, Anders Klynge (70. min. Elias Lamnaouar), Peter Clement - Kristian Brøndum (79. min. Kasper Skræp) - Mathias Jørgensen

Kampens forløb:
Inden kampen var forventningerne klare fra OB-træner Kim Engstrøm. Efter en pointmæssigt sløj start på sæsonen, så skulle sæsonens hjemmekamp give tre stribede point, da Lyngby lørdag gæstede Ådalen. Striberne kom da også blæsende ud fra første fløjt, og OB kom hurtigt frem til de første store chancer, hvor striberne burde have bragt sig foran, men skarpheden manglede.

Vi måtte således frem til kampens 26. minut, inden OB bragte sig foran med 1-0. Et flot hjørnespark fra Mathias Bonde blev slået lige ind i hovedet på Jonathan Harboe, der hoppede ved forreste stolpe og dirigerede bolden flot op i det modsatte målhjørne udenfor målmandens rækkevidde. Der var ingen der kunne sige noget til, at OB var foran, det eneste man kunne sige noget til var, at det kun var med en enkelt.

Selvom målet logisk set burde have knækket Lyngby, så var det OB-spillerne, der fik fuldstændig i stå efter scoringen, og Lyngby pressede på for at udligne, mens OB havde svært ved at holde fast i bolden. Sådan forløb resten af første halvleg, men de gange Lyngby forsøgte sig, der var Oliver Christensen en sikker sidste skanse i OB-målet.

Fra anden halvlegs start kom OB ud med mere energi, og bare fire minutter inde i anden halvleg sparkede Mathias Jørgensen bolden ind til 2-0 på en god afslutning efter flot forarbejde fra Anders Klynge og Nicolai Skøtt.

Denne gang gik OB ikke ligeså meget i stå, og fem minutter efter scoringen var Mathias Jørgensen endnu engang tæt på at sparke bolden ind, men en flot redning fra Lyngby-målmanden holdt sjællænderne inde i kampen.

Endnu engang tog OB sig en kollektiv blunder, og med to mål på tre minutter fik Lyngby bragt balance i regnskabet, og OB’erne måtte hanke op i sig selv, hvis det skulle blive til en sejr.

Heldigvis gjorde OB lynhurtigt det onde ved gæsterne og svarede igen bare tre minutter efter deres udligning. Et hjørnespark blev forlænget til Anton Pedersen, der sparkede bolden ind i kassen til en stribet føring på 3-2 med 25 minutter tilbage af kampen.

Lyngby kom længere frem på banen, og gæsterne pressede på for en udligning. Med 10 minutter tilbage af kampen prellede et langskud af på overliggeren, men mere blev det ikke til - og efter flot fight i slutfasen kunne OB-spillerne strække armene i vejret og juble over sæsonens første sejr.

Kommentar fra Kim Engstrøm:
Jeg er rigtig tilfreds med, at vi vinder. Jeg er ærgerlig over, at vi ikke spiller bedre, end vi gør. Ser man på præstationen, var den ikke godkendt. I de første to kampe har vi spillet rigtig godt - og ikke fået pointene. I dag spiller vi så knapt så godt, men vi får pointene, så det er vi rigtig tilfredse med, for det handler for os om at vinde kampene.

Næste kamp:
Lørdag 16. september, 15:15: FCM - OB U19, Ikast Stadion


Skrevet af Benjamin JakobsenLæs også....

Comeback sikrede U19 point i Aalborg

Nyt fra U19 |11-12-2017

U19 var bagud to gange, men hentede et enkelt point på udebane mod AaB, da det endte 2-2.
Læs mere

U19: Vi er inde i en god periode

Nyt fra U19 |08-12-2017

Striberne er godt spillende, og cheftræneren tror på tre point, når OB lørdag gæster AaB.
Læs mere

U19 vandt 1-0 ude mod FC Nordsjælland

Nyt fra U19 |02-12-2017

U19 slog lørdag FCN med 1-0 i Farum. Mathias Jørgensen scorede målet med tåen i første halvleg.
Læs mere

EmediateAd