Log ind

Uafgjort i Esbjerg

Alka Superliga |8. maj 2017
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere
12. marts 2017 OB vs. SJE (0-1) (Foto: Anja Ankerstjerne)

Alka Superliga, 8.5. 19:00
Tilskuere: 4.710 på Blue Water Arena
Esbjerg fB – OB 1-1 (1-1)
08. 1-0 Awer Mabil
13. 1-1 Joan Simun Edmundsson

EfB: Højbjerg – Kakabadze, Lund, Brinch, Tsimikas – Palsson – Dreyer (68. Essigba), Sørensen (77. Parunashvili), Brink (85. Hvilsom), Mabil – Söder.

OB: Michael Falkesgaard - Ryan Johnson, Kenneth Emil Petersen, Frederik Tingager, Jacob Barrett (46. Mikkel Desler) - Mathias Greve (75. Yao), Izunna Uzochukwu, J.J. Thomasen (65. Mathias Thrane), Rasmus Jönsson - Joan Simun Edmundsson, Anders K. Jacobsen.

Bænken: Jeppe Tverskov, Casper Nielsen, Mathias Thrane, Mikkel Desler, Nana Welbeck, Yao, Oliver Christensen.


Advarsler: Jacob Barrett, Izunna Uzochukwu og Joan Simun Edmunsson, OB samt Brink og Tsimikas, EfB.

Kampforløb:
Både Esbjerg og OB havde skæbnen i gruppespillet afgjort inden mødet i Vestjylland mandag aften. Alligevel bød de to hold på en livlig fodboldkamp, der bølgede fra side til side. I perioder var der pænt med målchancer, mens spillet i andre perioder foregik mest mellem felterne. Det lovede målrigt fra start, da Esbjerg bragte sig i front allerede efter otte minutter, hvorefter Joan Simun Edmundsson udlignede fem minutter senere. Det skulle vise sig at være kampens eneste scoringer, selvom der var muligheder til mere i begge ender. Michael Falkesgaard fik vist sine reaktionsevner i et par omgange i OB-målet, mens både Jönsson, Edmundsson og Anders K. Jacobsen havde mulighederne for at score i den anden ende. Men det blev ved de 1-1, hvilket betyder at OB slutter på andenpladsen i gruppespillet og skal spille Europa League-playoff med Silkeborg IF som første modstander.

 

Kent Nielsen efter kampen:
- Vi havde meget fokus på at komme ud med den rette energi, og det lykkedes vi meget godt med. Men vi gjorde det også nogle gange unødvendigt farligt for os selv. Det var en levende kamp især i første halvleg, men der var også mange fejl. I anden halvleg synes jeg, at vi kontrollerer det meget godt i de første 30 minutter. Vi måtte skifte Jacob Barrett ved pausen, fordi det strammede op i læggen, så det var mest af alt for at passe på ham.


Skrevet af Morten WamslerLæs også....

OB TV Julekalender: 16. december

Alka Superliga |16-12-2017

16. afsnit af vores OB TV Julekalender byder på den sidste tur ind i Eskesens Tekniksole.
Læs mere

OB TV Julekalender: 15. december

Alka Superliga |15-12-2017

15. låge kan nu åbnes, og i den kan du blive klogere på vores assistenttræner, John Bredal.
Læs mere

OB TV Julekalender: 14. december

Alka Superliga |14-12-2017

Se 14. afsnit af årets OB TV Julekalender, hvor vi finder frem til truppens kommende fodboldtræner.
Læs mere

Seneste opgør

EmediateAd