Log ind

Våd fodboldfest i Verninge

Nyt fra OB |24. juni 2012
|2
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere

Vejrguderne var ikke i solskinshumør søndag, da OB besøgte Verninge mellem Odense og Assens for at spille en kamp mod Verninge IF. Det dårlige vejr tog imidlertid ikke humøret fra beboerne i det hyggelige lokalsamfund, og omkring 600 tilskuere mødte op til kampen, godt pakket ind i regntøj, gummistøvler og paraplyer.

De fik en underholdende og målrig, men meget ensidig fodboldkamp at se. 25-1 til OB sluttede kampen, hvor de største bifald tilfaldt OB’s lokale islæt, Christian Sørensen, og hjemmeholdets Anders Rasmussen, der scorede Verninges enlige mål.

OB afgjorde ret hurtigt kampen. Tre mål indenfor de første 10 minutter lagde stilen for resten af opgøret og viste hurtigt niveauforskellen. Rurik Gislason indledte med at afdrible Verninges målmand efter 2 minutter, og hjemmeholdet havde knap givet bolden op igen, før Rasmus Falk øgede med en perle af et mål. Rurik Gislason erobrede bolden midt på Verninges banehalvdel og lobbede bolden over en modstander og lige ind i Rasmus Falks løbebane. Hurtigt opfattede den unge OB’er at Verninges målmand var på vej ud, og så gjorde Falk som Gislason og lobbede bolden over modstanderen og ind i det tomme mål. Få minutter senere øgede Rurik Gislason til 3-0, og så var spændingen gået af kampen.

Det fik dog ikke OB’erne til at skrue ned for tempoet. Det var som om Superligamandskabet havde besluttet sig for, at de tilskuere, der havde trodset det til tider kraftige regnvejr, skulle belønnes med en fest – en målfest. Så OB fortsatte med at score mål og spille underholdende frem ad banen for at komme til chancer. Kombinationerne flød lystigt og hurtigt, og det fynske Superligahold fik vist sig frem på fornemste vis og overbevise de lokale om, at OB er deres hold i Superligaen.

Det lykkedes Verninge IF at få reduceret sent i første halvleg, da der blev begået straffe. Det tog Anders Rasmussen sig af, og han placerede sit spark højt i højre side af målet udenfor en chanceløs Jesper Christiansens rækkevidde. Det vakte stor jubel blandt tilskuerne rundt omkring banen.

OB’s fanshop var til stede med et udvalg af OB-souvenirs. I pausen af kampen fik de to sælgere selskab af Timmi Johansen, Andreas Johansson og Morten Skoubo, der beredvilligt ekspederede kunder og skrev autografer på trøjer, plakater og andre souvenirs. Fanshoppens stand var placeret lige ved siden af grillteltet, der sendte lokkende dufte af den lokalt berømte Verninge burger ud over handlende og tilskuere.

Alt i alt var det en vellykket fodboldfest som afslutning på Verninges sommerfest, og det kunne ikke engang det våde vejr ødelægge.

OB havde Cedric N’Koum med i Verninge. Camerouneren skulle efter planen være rejst hjem lørdag, men hans hjemrejse blev udsat til fredag, hvorfor midtbanespilleren kunne være med i Verninge og på træningslejren i Skagen.

OB’s startopstilling var Jesper Christiansen, Espen Ruud, Anders Møller Christensen, Daniel Høegh, Kasper Larsen, Cedric N’Koum, Mohammed Diarra, Jacob Schoop, Christian Sørensen, Rurik Gislason, Rasmus Falk.

Efter pausen indskiftede OB Tore Reginiussen, Mads Rasmussen, Esben Petersen og Mikkel Knudsen.

OB’s mål blev scoret af Mikkel Knudsen 5, Christian Sørensen 4,  Rurik Gislason 4, Rasmus Falk 4, Kasper Larsen 2, Daniel Høegh, Cedric N’Koum, Esben Petersen, Tore Reginiussen, Mads Rasmussen og Anders Møller Christensen.

Efter kampen spiste de to hold sammen, hvorefter OB-truppen satte kursen mod Skagen og træningslejr de næste fem dage.


Skrevet af Asger TorningLæs også....

Fra Canada til EWII Park

Nyt fra OB |19-03-2018

Fodbold handler om at vinde. Om sejre, nederlag, triumfer og fiaskoer. Men fodbold er også...
Læs mere

Mindeord Carl Christian Nielsen

Nyt fra OB |19-03-2018

Det er med stor sorg, at vi i Odense Boldklub har modtaget meldingen om, at C.C. Nielsen er død.
Læs mere

OB besøger Vestre Skole

Nyt fra OB |16-03-2018

Vestre skole fik tirsdag d. 13/03 fint besøg af spillerne Tverskov, Marco Lund og Thomas Mikkelsen
Læs mere

Seneste opgør

EmediateAd