Log ind

- Vi fortjener at redde os

Alka Superliga |26. april 2017
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere
(Foto: Erik Kempf)

OB tager fredag aften imod Horsens på EWII Park, og det bliver den første matchbold for striberne i bestræbelserne på at sikre sig deltagelse i næste sæsons Alka Superliga. OB har spillet et flot forår, selvom den seneste kamp mod Randers endte med en lussing på 4-0 – og det er ikke den, man skal definere foråret på baggrund af, fortæller Rasmus Festersen.

- Nu var jeg jo optaget et andet sted søndag (Festersen blev far lørdag aften, Red.), men jeg synes ikke, kampen i Randers skal være definerende for vores optakt til fredagens kamp. Vi har spillet et rigtig godt forår – det skal vi have in mente. Der var selvfølgelig nogle advarselslamper, der blinkede søndag, men ikke generelt, og det skal vi ikke have fokus på. Vi skal have fokus på de ting, vi er gode til, og vi tænker kampen på fredag som en mulighed for at redde os inden sidste spillerunde – den skal vi forsøge at gribe.

- Min fornemmelse er ikke, at vi mistede al vores selvtillid i Randers, fordi vi har stadigvæk en virkelig god position i puljen. Vi kan afgøre det selv – og står med alle muligheder på hånden, og selvom det var skidt mod Randers, så får det ikke betydning for fredag, fortæller Rasmus Festersen.

I de tre foregående kampe mod Horsens i denne sæson er det blot blevet til to point, og OB har kun lavet et enkelt mål, selvom det er blevet til hele 47 afslutninger i de tre kampe.

Det er egentlig en meget dejlig statistik, der viser, vi kommer frem til en masse afslutninger. Senest stod deres målmand en rigtig god kamp, og det er ikke sikkert, han gør det to gange mod os i træk, men det er dejligt, at vi kan komme til afslutninger mod Horsens, som der står kompakt. De er fysisk stærke, og det er et hold, der altid er godt organiseret, så det at skabe mange afslutninger mod dem er flot – de skal selvfølgelig puttes ind, men for at putte den ind skal vi jo frem til afslutningerne.

OBs fans har mildest talt været fremragende, og de har domineret lydkulissen i alle forårets kampe. Står det til Rasmus Festersen, så sker det igen fredag aften – ganske enkelt fordi det har afgørende betydning, at der er god opbakning til striberne under kampen.

- Fansene får stor betydning, og jeg håber, der kommer mange, og at de bakker os ligeså godt op som de har gjort i den foregående del af foråret. Det er en måde for dem at hjælpe lidt til i forhold til, at vi kan redde os i næstsidste runde, og der får de en stor rolle på fredag.

Hvis man tager de skeptiske briller på, så kan man jo undre sig over, hvorfor man som fan skal tro på, at OB kan tage tre point mod Horsens, når det ikke er sket i de tre foregående indbyrdes opgør i år.

- Fansene skal først og fremmest tro på det, fordi vi selv tror på det. Vi har et rigtig godt fodboldhold, der har spillet en god forårssæson. Vi har skrabet mange point sammen og vist styrker både offensivt og defensivt. Vi spiller en god gang fodbold, og vi fortjener at redde os her to runder før tid, fortæller Rasmus Festersen.

Kampen spilles fredag den 28. april klokken 18:00, og du kan lade op sammen med en masse andre stribede OB-fans på Flakhaven, hvor der er fodboldfest fra klokken 14:30 i samarbejde med Tinderbox. Efter fodboldfesten på Flakhaven følges de fremmødte fans i en Fanwalk til stadion.


Skrevet af Benjamin JakobsenLæs også....

Lund: Jeg håber, jeg får min debut søndag

Alka Superliga |23-02-2018

Marco Lund har endnu sin debut til gode i OB, men han både tror og håber på, at den kommer søndag.
Læs mere

Ryan: Vi skal holde tungen lige i munden

Alka Superliga |23-02-2018

Søndag gælder det FCK på udebane, og i følge Ryan Johnson Laursen skal tungen holdes lige i munden.
Læs mere

- Skuffelsen lægger sig hurtigt igen

Alka Superliga |18-02-2018

OB fik ikke point med fra Farum fredag, men den skuffelse skal hurtigt lægge sig, siger Kent Nielsen
Læs mere

Seneste opgør

EmediateAd