Log ind

- Vi har lært af sidste kamp

Alka Superliga |4. november 2017
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere
(Foto: Anja Ankerstjerne)

I morgen har OB chancen for at sætte endnu flere point på kontoen, når SønderjyskE kommer på besøg til den anden indbyrdes kamp i Alka Superligaens grundspil. De seneste fem kampe har budt på tre sejre og to uafgjorte og forhåbentlig kan OB-spillerne række armene i vejret efter slutfløjtet.

OB’s Casper Nielsen mener, at man har lært en del siden sidste møde med sønderjyderne og at holdet er blevet bedre til at forsvare føringer selvom modstanderen sætter defensiven under hårdt pres.

- Det er altid ærgerligt, når man lukker mål ind til sidst og føler, at man har kontrol over kampen. Vi var ikke dygtige nok til at forsvare den hjem og sådan er fodbold en gang i mellem. Vi fik ikke gjort arbejdet færdigt og være ’kloge’. Vi har lært af den kamp og har forbedret os på den front, hvilket man også så i kampen mod FCK, hvor vi er presset i store dele af kampen, men alligevel formår at holde den hjem.

Fokus er nu skarpt rettet mod morgendagens opgør, hvor tre point og en fortsættelse af den gode pointhøst kan sende OB endnu længere op i tabellen og samtidig holde afstand til de nærmeste forfølgere uden for top seks. Men Casper Nielsen er også opmærksom på, at SønderjyskE har fået bedre styr på konceptet.

- Vi tænker på, at vi skal ud og have tre point og levere en god præstation. Hvis vi kan levere det så er jeg også sikker på, at der ligger tre point og venter på os. Vi har respekt for SønderjyskE og ved hvad de står for. Vi er opmærksomme på deres fysik og samtidig har de fået styr på organisationen og så har de et par dygtige kreative spillere fremme i banen.

Nielsen mener også, at det bliver vigtigt at vise selvtillid på banen i morgen, hvor det især bliver vigtigt, at OB væbner sig med tålmodighed overfor et fysisk stærkt og kompakt SønderjyskE-forsvar.

- Vi skal fokusere på os selv og hvis vi gør det samtidig med, at vi leverer en god præstation så er jeg sikker på, at vi nok skal vinde den kamp. Vi kommer med selvtillid i bagagen og det skal vi ud og vise både for os selv og vores hjemmepublikum. Det handler om, at være gode på bolden og have noget tålmodighed i vores spil og så bliver vi også nødt til at kunne matche dem fysisk.

Kampen bliver fløjtet i gang i morgen kl. 14.00 på EWII Park. 


Skrevet af Kim GavnboLæs også....

- Skuffelsen lægger sig hurtigt igen

Alka Superliga |18-02-2018

OB fik ikke point med fra Farum fredag, men den skuffelse skal hurtigt lægge sig, siger Kent Nielsen
Læs mere

Reaktioner fra Farum

Alka Superliga |16-02-2018

OB tabte 2-1 mod ligaens nr. 3. Trods en skidt første halvleg kunne det dog være blevet til point.
Læs mere

Trods stærk anden halvleg tabte OB 2-1 mod FCN

Alka Superliga |16-02-2018

Det var et OB-hold, der dominerede massivt i anden halvleg, men måtte se sig slået med 2-1 af FCN.
Læs mere

Seneste opgør

EmediateAd