Log ind

- Vi kender SønderjyskE

Alka Superliga |23. august 2017
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere
(Foto: Anja Ankerstjerne)

Det er to hold, der pointmæssigt har fået præcis den samme start, der fredag tørner sammen i Alka Superligaen. Klokken 18:00 spiller OB på på Sydbank Park ude mod SønderjyskE, og OB’s midtbaneslider, Casper Nielsen mener, at OB-truppen er godt forberedt på, hvad der venter dem fredag.

- Jeg tror, de fleste i vores trup er klar over, hvad der venter os, når vi skal møde SønderjyskE. Vi kender dem, og vi ved, hvad de er kendte for. Selvfølgelig bliver det en svær kamp, og det er vi klar over. De er gode i omstillingerne, men det er få ting, de er gode til. Til gengæld er de rigtig gode til de ting, som de er gode til, og det gør dem ekstraordinære. De lukrerer på omstillinger i kampene med direkte bolde mod Mikael Uhre, og vi skal være klar fra start og finde vores eget spil frem på fredag, siger Casper Nielsen.

Efter seks point i de tre første kampe, så har det knebet noget mere for striberne, og det er kun blevet til to point i de tre seneste kampe i Alka Superligaen. Senest blev det til et sent nederlag mod FC Midtjylland, og selvom det blev 2-0, så mener Casper Nielsen, at OB-spillerne lavede flere gode ting i den kamp.

- Jeg har selv set kampen igen, og det er meget det sidste, vi mangler. Det var faktisk rigtig fint lige op til modstanderens sidste kæde, men der kunne vi ikke bryde helt igennem, og sådan er det i fodbold engang imellem. Vi skal være skarpere i de små ting og opsøge heldet – det kræves det engang imellem. Det så vi ved FCM’s mål til 1-0, hvor de scorer på et afrettet indlæg. Det held skal vi være bedre til at opsøge på fredag, og forhåbentlig kan vi sparke os i gang igen.

SønderjyskE har et overtag mod OB i de seneste indbyrdes kampe. OB har således blot vundet én ud af de 10 seneste indbyrdes opgør – og de fem seneste kampe er alle endt med en sejr til SønderjyskE. Alligevel tøver Casper Nielsen ikke ét sekund, når man spørger ham om, hvad forventningerne er til fredagens kamp.

- Forventningen er selvfølgelig tre point – det er det altid. Vi skal ramme vores topniveau og hæve det spillemæssige niveau, hvis vi skal have tre point. Vi glæder os allesammen til at spille en ny kamp, og denne gang skal vi simpelthen have tre point.

Kampen mellem OB og SønderjyskE spilles på Sydbank Park, og der er kampstart klokken 18:00.


Skrevet af Benjamin JakobsenLæs også....

Lund: Jeg håber, jeg får min debut søndag

Alka Superliga |23-02-2018

Marco Lund har endnu sin debut til gode i OB, men han både tror og håber på, at den kommer søndag.
Læs mere

Ryan: Vi skal holde tungen lige i munden

Alka Superliga |23-02-2018

Søndag gælder det FCK på udebane, og i følge Ryan Johnson Laursen skal tungen holdes lige i munden.
Læs mere

- Skuffelsen lægger sig hurtigt igen

Alka Superliga |18-02-2018

OB fik ikke point med fra Farum fredag, men den skuffelse skal hurtigt lægge sig, siger Kent Nielsen
Læs mere

Seneste opgør

EmediateAd