Log ind

- Vi skal være rigtig dygtige

Alka Superliga |9. marts 2017
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere
OB vs. AaB (4-0) (Foto: Anja Ankerstjerne)

Efter et par stærke kampe i begyndelsen af foråret er selvtilliden stigende blandt OB-spillerne. En af dem, der har været skadet i opstarten, men som nu er på vej tilbage – og mod AaB fik sine første minutter i denne halvsæson, er Rasmus Festersen. Han er optimistisk over opstarten, men er klar over at det bliver svært på søndag, når det gælder SønderjyskE.

- Det er jo et hold, som vi ikke har slået siden oktober 2013, så traditionelt set er det en svær modstander for os. SønderjyskE har en gameplan, de følger til ug, kryds og slange. De har stor vægt på deres organisation, omstillinger og standarder, og de udfører det utrolig dygtigt. Der er mange hold, der har det svært mod SønderjyskE – og nøglen til at lirke dem op kan være selvtillid. Derudover skal vi være dygtige på bolden og forsøge at matche dem fysisk, siger Rasmus Festersen om den modstander, der venter OB søndag på EWII Park.

OBs første kampe er som nævnt gået godt, hvor det er blevet til syv point i de tre første kampe. Særligt på hjemmebane har striberne set stærke ud, hvor Randers først blev besejret med 3-0 og sidenhen AaB med 4-0. Det betyder dog ikke, at Rasmus Festersen forventer en stribet storsejr på søndag.

- Det ville være rart at sige, man skulle forvente det, men det tror jeg desværre ikke. Det bliver utrolig tæt, selvom de har tabt to ud af tre kampe i år. Det er stadigvæk et rigtig stærkt SønderjyskE-hold, der er ligeså dygtige til de ting, de gør, som de var i sølvsæsonen. De spiller utrolig tætte kampe, så det bliver det også på søndag. Som udgangspunkt er de mere fysiske end AaB, og de kommer med en utrolig fysik. Der skal vi forsøge at være ligemænd med dem, og så skal vi være bedre på bolden.

- Det giver sig selv, at vi ikke kan stile særlig højt, når der er to kampe tilbage. Vores altoverskyggende mål for foråret – det er, at vi ikke må ende blandt de sidste fire, der kommer i nedrykningsplayoff. Først et par kampe mod hinanden og eventuelt senere mod et hold fra 1. division. De kampe skal vi ikke være en del af – selvom de er meget underholdende for tilskuerne, så er de ikke så sjove at være en del af som spiller. Derfor skal vi for alt i verden undgå at spille dem.

For at undgå playoffkampene om overlevelse i Alka Superliga – så kræver det en stærk indsats fra OB i den resterende del af sæsonen. Fysisk bliver det afgørende, at de er stærke – og især på søndag bliver fysikken vigtig, vurderer Rasmus Festersen.

- Jeg forventer, at kampen bliver afgjort på, hvem der står bedst imod fysisk. De plejer at være garante for at komme med power i standarder, indkast, opsamlinger samtidig med at de har en stærk organisation. Kan vi modstå det fysiske pres og holde på bolden, så har vi gode muligheder. Derudover skal vi undgå at have for mange dødbolde imod os. Det bliver en tæt kamp resultatmæssigt, og vi skal være rigtig dygtige, hvis vi skal have point ud af det.


Skrevet af Benjamin JakobsenLæs også....

- Skuffelsen lægger sig hurtigt igen

Alka Superliga |18-02-2018

OB fik ikke point med fra Farum fredag, men den skuffelse skal hurtigt lægge sig, siger Kent Nielsen
Læs mere

Reaktioner fra Farum

Alka Superliga |16-02-2018

OB tabte 2-1 mod ligaens nr. 3. Trods en skidt første halvleg kunne det dog være blevet til point.
Læs mere

Trods stærk anden halvleg tabte OB 2-1 mod FCN

Alka Superliga |16-02-2018

Det var et OB-hold, der dominerede massivt i anden halvleg, men måtte se sig slået med 2-1 af FCN.
Læs mere

Seneste opgør

EmediateAd