Log ind

Vind billetter til Boat Ride ved Disney on Ice!

Din historie |9. februar 2012
|0
|
Facebook Twitter LinkedIn Google Email Print Bookmark Mere

I har allerede sendt os flere fantastiske OB-historier, hvor I fortæller jeres helt egen historie om store kampe, oplevelser som ungdomsspiller, udebaneture eller det øjeblik, hvor netop du blev OB’er.

Vi er vilde med jeres historier, og håber, I vil sende os endnu flere. Derfor udlodder vi nu billetter til Disney On Ice i Stadium Arena Fyn den 18. og 19. februar.

Ariels drømme falder på plads under havets overflade og – i et magisk øjeblik – bryder Prins Erik Ursulas omklamrende forhekselse for at genvinde sin sande kærlighed. I et kapløb med tiden om at redde Tornerose fra den evige søvn bekæmper Prins Philip den onde heks, der har forvandlet sig til en drage. Jasmin opdager en helt ny verden med Aladdin, og Snehvide finder sin sande kærlighed.

I showet får også Askepot og Belle deres højeste ønsker opfyldt, ligesom du kan opleve Disneys nye eventyr Prinsessen og Frøen, hvor Tiana er på faretruende eventyr i Louisianas sumpe

Disney On Ice er fantastisk oplevelse for store og små, og for at gøre den endnu større, følger der en Boat Ride med billetterne. Midtvejs i showet vil dit barn blive eskorteret op i en båd på skøjter, og kørt rundt på isen af en række af de kendte Disney-figurer, og der vil selvfølgelig også være en billet til showet for dig som forældre. Det eneste, det kræver, er at dit barn er mellem 5 og 9 år gammelt.

Børnene starter med at se showet fra specielle pladser helt nede ved isen, sammen med en voksen pr. barn, og kommer tilbage til deres pladser når turen er forbi. En helt unik oplevelse.

Send din historie, navn, e-mail, adresse og telefonnummer til ob125@ob.dk og vind en fantastiske oplevelse for dig og dit barn!

For at din historie kan nå at deltage i konkurrencen, skal vi have din historie seneste tirsdag d. 14. februar kl. 12.


Skrevet af Morten Oestermann

Læs også....

Del dit #MITOB!

Din historie |29-08-2017

Nu kan du dele dine bedste OB-øjeblikke med resten af verden, på det helt nye www.mitob.dk.
Læs mere

Fra AaB til Aston Villa - Martin Nielsen

Din historie |27-02-2012

17-årige Martin Nielsen fortæller om sine mange store oplevelser med Striberne.
Læs mere

Anders Madsen - Min historie

Din historie |06-01-2012

Anders fortæller om sin barndom i OB i 80'erne og 90'erne, om müsli og legendariske Lars Bo Larsen.
Læs mere

EmediateAd