Log ind

Jeg er indforstået med, at de af mig opgivne oplysninger ved indmeldelse registreres.

Du kan altid se hvilke oplysninger vi gemmer ved at logge ind på din bruger. Her kan du både redigere og ændre de oplysninger, vi har om dig. Alle oplysninger du finder på den side, er alt hvad vi har gemt af personlige oplysninger, og disse opbevares forsvarligt iht. Persondataloven, og de videregives ALDRIG til tredjepart.

Vi gemmer ikke oplysninger på brugere, som afmelder sig.

De afgivne oplysninger vil blive anvendt i Odense Sport & Events markedsføring, og anvendes til at give dig relevante tilbud (via post, SMS og e-mail). Der gives endvidere tilladelse til, at vi må sende relevante Club OB-tilbud fra 3. part. Vi vil til enhver tid sikre, at vi formidler relevante tilbud til jer, så I konstant oplever at være medlem af en attraktiv klub, der – udover fællesskabet om OB - også giver jer mulighed for at benytte mange stærke tilbud.

Et eventuelt Club OB+ tilbud FRA tredjepart vil udelukkende blive afsendt af os, og jeres kontaktdata vil ALDRIG blive videregivet til tredjepart. I har til enhver tid mulighed for at framelde mail og sms.

Men lad os give et par eksempler: Mulig sms fra os: ”I aften kan vi tilbyde alle Club OB+ medlemmer at komme gratis til koncert. Log ind på Club OB+ og print din billet” - (Det vil ikke en del af de to koncertbilletter, som er med i tilbuddet. De varsles selvfølgelig tidligere). Mulig mail fra os med et tilbud fra en tredjepart: "På fredag kan alle Club OB-medlemmer få rabat på deres Happy Meal hos McDonald's. Besøg McDonald's og spar 10 kr., når du viser dit medlemskort".

Som Club OB Junior medlem giver du følgende samtykkeerklæring:

Jeg er indforstået med, at de af mig opgivne oplysninger ved indmeldelse registreres.

Du kan altid se hvilke oplysninger, vi gemmer ved at logge ind på din bruger. Her kan du både redigere og ændre de oplysninger, vi har om dig. Alle oplysninger du finder på den side, er alt hvad vi har gemt af personlige oplysninger, og disse opbevares forsvarligt iht. Persondataloven, og de videregives ALDRIG til tredjepart. Vi gemmer ikke oplysninger på brugere, som afmelder sig.

De afgivne oplysninger vil blive anvendt i Odense Sport & Events markedsføring, og anvendes til at give dig relevante tilbud (via post, SMS og e-mail - se eksempler nederst på siden).Der gives endvidere tilladelse til, at vi må sende relevante Club OB Junior-tilbud fra 3. part. Vi vil til enhver tid sikre, at vi formidler relevante tilbud til jer, så I konstant oplever at være medlem af en attraktiv klub, der – udover fællesskabet om OB - også giver jer mulighed for at benytte mange stærke tilbud.

Et eventuelt Club OB Junior tilbud fra tredjepart vil udelukkende blive afsendt af os, og jeres kontaktdata vil ALDRIG blive videregivet til tredjepart. I har til enhver tid mulighed for at framelde mail og sms.

Men lad os give et eksempel:
Mulig mail fra os med et tilbud fra en tredjepart: "På fredag kan alle Club OB Junior medlemmer få rabat på deres Happy Meal hos McDonald's. Besøg McDonald's og spar 10 kr., når du viser dit medlemskort"

EmediateAd