Randers FC: Mohammed Fuseini (32.), Wessel Dammers (51.), John Björkengren (64.), Lasso Coulibaly (81.), Oliver Olsen (87.), Mike Themsen (90.+6)
OB: Sven Köhler (29.), Rami Al Hajj (74.)

Kampens dommer:
Jens Maae

Fredagens fødselar Søren Krogh havde i dagens anledning udnævnt Bashkim Kadrii som ny anfører for spillertruppen. Striberne, der havde fundet vej til de østlige egne af Jylland, gæstede Randers FC i en vigtig kamp i kvalifikationsspillet. De første ti minutter af kampen gav chancer til begge hold – størst var tilbuddet dog til Randers FC's Mohammed Fuseini, der efter en frispilning ikke formåede at udnytte chancen og sparkede bolden forbi mål. Det var en første halvleg, der langt hen ad vejen foregik på hjemmeholdets præmisser, hvor vi flere gange blev sat under pres i defensiven. Men vi formåede stadig at holde Randers FC fra fadet, og begge hold kunne derfor gå til pause med 0-0.

Vi kom ud til anden halvleg med noget at skulle bevise. Efter 54 minutter modtog Bashkim Kadrii bolden et stykke uden for feltet. Efter at være blevet retvendt orienterede anføreren sig og fik med et svirp sendt en afslutning afsted mod det korte hjørne, men Patrik Carlgren var på plads i Randers-målet og fik vippet bolden ud til hjørnespark.

Vi var langt bedre med i anden halvleg. Rami Al Hajj fik fra et indkast lavet en fiks vending ude fra venstresiden, han trak ind i banen, og fik med en flad afslutning sendt kuglen forbi Carlgren i målet til en stribet føring på 1-0 efter godt en times spil.

Med et kvarter tilbage intensiverede Randers FC deres offensive tryk, og det kunne ikke blive ved med at gå godt. Selvom bagkæden var på plads, formåede Oliver Olsen fra Randers FC at prikke bolden forbi forsvaret, hvilket gav Mohammed Fuseini en en-mod-en-duel med Viljar Myhra. Her fik ghaneseren med et skud i det lange hjørne bragt Randers på 1-1.

Med to minutter tilbage af kampen så det ud til, at det ene point skulle kriges hjem, men et frispark fra højre side sejlede hele vejen over i det bagerste område af feltet, hvor indskiftede Tom Trybull i to omgange først fik headet bolden på stolpen og derefter igen mod mål, inden riposten endte hos Filip Hellander, der fik sparket kuglen i mål til en ny stribet føring lige før slutfløjt. Føringen skulle dog ikke vise sige at holde særlig længe, da Hugo Andersson efter et langt indkast fik forlænget bolden videre til Mads Enggaard, der med en flad inderside kunne løbe bolden i mål til slutresultatet 2-2.

Den dramatiske kamp endte derfor med en pointdeler i Randers denne aften.