U15-drengene tager flot 4-0 sejr over Esbjerg fB

22.04.2024 06:19

Lukas Legaard åbnede og lukkede målfesten mod Esbjerg fB, da U15-drengene sikrede vigtige point til topstriden i Ligaen.

U15-ligaen
Lørdag d. 20. april. kl. 12:30

OB - Esbjerg fB 4-0
1-0:
Lukas Legaard Jørgensen (1.)
2-0: Oskar Bach-Rasmussen (40.)
3-0: Jonathan Mathiasen (41.)
4-0: Lukas Legaard Jørgensen (67.)

Kampens dommer:
Sebastian Jensby

Advarsler:
OB: Sigurd Rohan Willadsen (23.)

Kampens forløb:
Det var en vigtig sejr og point til de unge striber i U15-ligaens topstrid, da de hjemme tog imod Esbjergs ditto lørdag formiddag.

Gæsterne fra Esbjerg fB sparkede kampen i gang, og tidligere erobrede vi bolden centralt, fik sendt Lukas Legaard i dybden, der med venstrebenet kunne halvflugte bolden i mål.

Den tidlige føring gav fynboerne momentum, og i slutningen af første halvleg kom Oskar Bach-Rasmussen øverst på et hjørnespark og kunne ved hjælp af baghovedet heade den i mål og udbygge føringen til 2-0.

Igen var den nye halvleg knap fløjtet i gang, da vi opsnappede en opspilsfejl fra gæsterne. Her stod indskiftede Jonathan Mathiasen klar til at udnytte fejlen og scorede til 3-0.

Som anden halvleg skred frem blev spillet med bolden en anelse mere flydende, og med kort tid tilbage af kampen blev Lukas Legaard spillet fri, så han kunne drive bolden på tværs af banen, hvorefter han ved hjælp af stolpen kunne sparke et rigtig fint langskudsmål ind til slutresultatet 4-0.

Kommentar fra U15-cheftræner, Magnus Mikkelsen: 
Det mest positive ved kampen i dag er, at vi kommer stærkt ud med et fremadrettet udtryk i begge halvlege. Det er også positivt, at vi formår at skabe mange gode muligheder mod et hold, der er virkelig velorganiseret. Det er sjældent, at Esbjerg lukker mange mål ind i en kamp, så det var fedt at score fire mod dem. 

OB’s startopstilling:
Frederik Donslund, Oskar Stasiak, Asger Lohmann Rasmussen (Jonathan Mathiasen, 40.), Karl Kryger Kotsis (Taha Chaaban, 40.), Lukas Legaard Jørgensen, David Glibstrup Manata (Asger Lohmann Rasmussen, 42.), Sigurd Rohan Willadsen, Mickas Gram Vilhelmsen, Oskar Bach-Rasmussen, Elias Møller Rasmussen, Semih Sevik.

Bænken:
Oliver Vingaard, Jonathan Mathiasen, Taha Chaaban

Næste kamp:
Torsdag d. 25. april 2024 kl. 15:00 mod AGF på Fredensvang, Aarhus