U19-drengene spillede ikke deres bedste kamp, men vi fik alligevel tre point

22.04.2024 09:54

U19-drengene mødte Esbjerg fB fredag formiddag, og selvom det ikke var sprudlende fodbold, der blev spillet i Ådalen, fik vi alligevel hevet sejren hjem til sidst.

U19 Drenge Ligaen, Runde 20
Fredag den 19. april 2024 Kl. 12:00

OB – Esbjerg fB 1-0 (0-0)
1-0: Mikkel Søfelt (52.)

Kampens dommer:
Hans Henrik Høite Hansen

Advarsler:
OB: Anton Møller Hartmann Jensen (77.)
Esbjerg fB: Mads svane (37.), Nicolas Zøhner (45.), Jacob Munch Jensen (77. og 83.) 

Kampens forløb:
På en kølig fredag formiddag i april hilste vi Esbjerg fB velkommen i Ådalen. Her skulle Esbjerg forsøge at tage point, hvilket de ikke havde formået i deres seneste fire kampe. Og for vores U19-drenge var det nødvendigt at vinde, hvis de ville følge med i toppen af U19-Ligaen.

Desværre så det ikke lovende ud for U19-drengene i første halvleg, hvor de eksperimenterede med et nyt system med tre mænd i bagkæden. Spilsystemet fungerede ikke optimalt, og det var derfor svært at skabe store chancer trods spillernes ihærdige indsats.

Men OB-forsvaret stod solidt imod Esbjerg fBs angreb og forhindrede dem også i at skabe chancer. På trods af dette var det faktisk Esbjerg fB, der var tættest på at score i første halvleg. Et lidt tilfældigt indlæg uden adresse ramte nemlig overliggeren, uden at blive yderligere farligt. Derfor kunne begge hold gå til pause med et rent bur.

Da vi kom ud til anden halvleg, havde vi foretaget en ændring i spilsystemet, hvilket resulterede i bedre kontrol over spillet på banen. På trods af denne forbedring lykkedes det os desværre ikke at skabe mange store chancer.

Dog viste Mikkel Søfeldt høj klasse, da han fik bolden et godt stykke uden for Esbjerg fB's målfelt. Mikkel Søfeldt hamrede derefter bolden hårdt og præcist i nettet fra lang afstand. En fantastisk scoring, der sendte Ådalen ud i jubel og os på sejrskurs.

Mod kampens afslutning blev en spiller fra Esbjerg fB tildelt sit andet gule kort, hvilket punkterede esbjergensernes sidste håb om at vende kampen. Vi kunne derfor tilføje tre point til kontoen, da dommeren fløjtede for sidste gang i Ådalen.

Kommentar fra U19-assistenttræner, Simon Stasiak
Vi spillede ikke vores bedste kamp, men vi fik de tre point. Selvom vi spiller dårligt, vinder vi, og det er jo også en kvalitet i sig selv.

Vi skal op og vinde i Aarhus i næste kamp, så vi kan lægge pres på nogle af de andre tophold. Hvis et af dem snubler, kan vi hægte os på medaljeløbet.

Startopstilling:
Janus Land – Marcus McCoy, Samuel Walseth Juel (Anton Møller Hartmann Jensen, 44.), Julius Berthel Askou, Daniel Issa Amtrup – Noah Lassen, Noah Barholt Rasmussen – Elias Hansborg (Vitus Friis, 78.), Simon Jørgensen (Elvar örn Gudmundsson Petersen, 78.), Mikkel Søfeldt, Valdemar Grymer.

Bænken:
Anton Møller Hartmann Jensen, Vitus Friis, Elvar Örn Gudmundsson Petersen, Hjalte Boe, Mikkel Juul Jørgensen, Marcus Eskildsen

Næste kamp:
Torsdag den 25. april Kl. 12.30 mod AGF, AGF´s anlæg