- Vi er forberedte på, at det bliver en helt anden kamp

18.04.2024 14:15

Der venter en modstander med en svær offensiv, mener Nicklas Mouritsen, når OB i morgen møder Randers FC. Men han føler også, at holdet er godt forberedte til opgaven.

Vi skal en tur til Kronjylland i morgen, hvor vi skyder 26. runde af 3F Superligaen i gang med en fredagskamp mod Randers FC. Et hold som har haft meget succes i de forløbende kampe af Kvalifikationsspillet, hvor alle ni mulige point er blevet hentet hjem. Derfor mener Nicklas Mouritsen også, at det bliver en svær kamp, vi går i møde.

- Det bliver en hård og tæt kamp, ligesom alle andre kampe her i slutspillet. Det kommer til at minde om de forrige kampe, og derfor gælder det om at være klar på det, siger Nicklas Mouritsen, der ikke lægger noget i, at det lykkedes at tage sejren, da vi gæstede Randers FC i november: 

- Det er altid dejligt at have vundet over dem, men vi er meget bevidste om, at det er en ny kamp, hvor der er meget på spil. Det bliver også nogle andre vejrforhold at spille under i forhold til sidst, hvor det sneede. Vi er forberedte på, at det bliver en helt anden kamp, hvor Randers også har fået nogle nye spillere. 

Især på de offensive positioner, ser det ud til, at Randers FC har forstærket sig. På de tre første kampe i Kvalifikationsspillet er det blevet til 11 mål, og det er Nicklas og holdet også opmærksomme på: 

- Hvis man har set deres seneste kampe, så kan man se en offensiv, der sprudler. De har mange hurtige folk oppe foran, hvilket også er anderledes i forhold til sidst, siger han. 

- Der er mere på spil lige nu
Der er meget på spil i Kvalifikationsspillet, hvor holdene ligger meget tæt. Fra Randers FC på syvendeplads til Vejle Boldklub på 11. pladsen er der kun ni point. Derfor er der et stort pres på os, som har Lyngby Boldklub og Vejle Boldklub lige i hælene.Men Nicklas mener, at vi er klar til opgaven:

- Generelt set er der altid et stort pres på, når man spiller i Superligaen. Der er mere på spil lige nu, og det er vi bare nødt til at se i øjnene, og jeg føler også, at det er det, vi arbejder ud fra. Jeg føler, at vi er klar til opgaven. Det bliver en hård og svær kamp, men vi føler os klar. 

Det er i morgen kl. 19.00, at det går løs på Cepheus Park, og vil du være med til at støtte os fra udebaneafsnittet, kan du sikre dig billet på knappen nedenfor.