Log ind

Møde med udsigt i Superligaklasse

Møder på TREFOR Park

Med en unik udsigt over grønsværen og eksklusive lokaler i flere størrelser er EWII Park et populært valg blandt virksomheder til både konferencer og store og små møder.

På EWII Park finder du således alt fra mindre møderum til store loungelokaler inddelt på fire niveauer. I den store Carlsberg Lounge kan 450 gæster deltage i et møde eller en konference, mens de nyder den enestående udsigt over stadion. På de øvrige niveauer finder du lokaler, der kan rumme op til 264 gæster.

Eksklusive skyboxe
EWII Park er desuden udstyret med seks flotte skyboxe, der er indrettet med B&O-fladskærme og smukke møbler. Hver boks har plads til 12 personer, og de er dermed perfekte til mindre møder eller arrangementer i forbindelse med kampe på stadion.

Du kan downloade en .pdf med aktuelle mødetilbud ved at klikke her, eller kontakte os for yderligere information om jeres muligheder på EWII Park.

Har du et spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en fest eller et arrangement på EWII Park, så skriv til vores F&B Manager, Adam Berg på ab@ose.dk

EmediateAd