Søndag den 28. april er der Energi Fyn Cup

09.04.2024 07:32

På fredag venter en spændende superligakamp på Nature Energy Park, men yngre fodboldfans har måske allerede blikket rettet mod den efterfølgende hjemmekamp, da der her afvikles Energi Fyn Cup for U11-spillere på Nature Energy Park.

Søndag den 28. april tager vi imod Hvidovre IF hjemme på Nature Energy Park, men inden superligakampen afvikles en lang række andre fodboldkampe på det samme græstæppe, når vi slår dørene op for årets Energi Fyn Cup.

Energi Fyn Cup handler om at give børn, forældre og trænere en god oplevelse. Vi tæller ikke point, og der kåres ikke en vinder. Energi Fyn Cup afvikles på stadion, hvor der spilles 5 mod 5, og vi lægger vægt på, at alle spillere får lige meget spilletid.

Tilmeld dit hold til Energi Fyn Cup

Det er tilladt at tilmelde flere hold, men der prioriteres hold fra forskellige klubber frem for flere hold fra samme klub. Hvert hold må bestå af max 10 spillere, og vi har plads til 32 hold i årgangen U11 for både drenge og piger, som er på B eller C niveau.

Deltagelse koster 800 kr., som inkluderer billetter til klubben samt madpakke og drikkelse til det deltagende hold. Tilmelding skal ske på mail til Jonas Breum på [email protected] og skal indeholde klubnavn samt mail og mobilnummer på en kontaktperson. Husk at oplyse om holdet er B- eller C-niveau.