Kenni Jensen

Advarsler:
OB: Noah Damsø (75.)

Det var tre vigtige point til kontoen for U17-mandskabet, der lørdag eftermiddag gæstede FC Midtjylland. De unge striber topper nu U17-ligaen med 15 point ned til Brøndby IF på andenpladsen.

Der skulle ikke gå længe før William Martin blev spillet fri, kunne trække ind i banen og sparke bolden køligt i det korte hjørne.

Hen imod slutningen af første halvleg var det igen William Martin på bolden. Her kunne han meget lig første mål køligt placere bolden bag FC Midtjyllands keeper.

Kampen var knapt fløjtet i gang igen, før Viktor Bender Larsen modtager bolden på kanten af feltet og sparker den ind. Han kunne hermed sende os til pause med en komfortabel føring på 3-0.

I starten af anden halvleg var det igen OB, der startede bedst. Her kom indskiftede Lasse Embring Andersen først på et indlæg fra højresiden og scorede de fjerde stribede mål i kampen.

Kort efter var Lasse Embring Andersen atter på måltavlen. Et rigtigt fint langskudsmål gjorde, at vi komfortabelt kunne sætte os på kampen med en 5-0 føring.

Som kampen skred frem kom FC Midtjylland bedre ind i kampen og mere og mere på bolden. Det endte med to hurtige mål til hjemmeholdet i slutningen af kampen, der gjorde, at U17-drengene kunne drage tilbage til Fyn med en 5-2-sejr.