Annonce
Annonce

Business

Business
Annonce
Annonce

OSE Simulator

Prøv vores spritnye simulator og spil dig til dit sponsorniveau 

Vores nyskabende platform, OSE Simulator, kan på blot to minutter hjælpe dig med at blive klogere på vores sponsormuligheder i Odense Sport & Event.

Vi bestræber os selvfølgelig på, at simulatoren er så tæt på 100% korrekt som muligt, men det er ikke noget, vi kan garantere. Vi er derfor altid klar til at hjælpe, hvis du har fundet simulatoren interessant og hjælpsom.

Samlingspunktet for Fyns erhvervsliv

 

Hos Odense Boldklub tilbyder vi aktivering, eksponering og hospitality til alle vores sponsorer, og vi har altid plads til nye samarbejdspartnere.

Odense Boldklub er Fyns største sportsbrand, og vi arbejder stenhårdt for, at du får det optimale ud af landets mest berømte striber. Det vigtige for os er at være samlingspunktet for hele Fyns erhvervsliv.

Vi ønsker at bygge langvarige relationer ved at tilbyde værdiskabende samarbejdsaftaler, Danmarks bedste erhvervsnetværk og professionelle oplevelser til både hjernen og hjertet. Ingen virksomheder er ens eller har nøjagtigt samme behov, og derfor ser vi på dine behov og sammensætter et skræddersyet sponsorat, der passer lige præcis til din virksomhed.

Alt sammen til gavn for dig og din virksomhed, når du skal pleje din forretning, dine kunder, dit netværk og dine medarbejdere med en rigtig god oplevelse.

1 / 6
Claus Madsen
Claus Madsen Salgschef
Anders Skjoldemose
Anders Skjoldemose Account Manager
Frank B. Andersen
Frank B. Andersen Account Manager
Sune Heilbo
Sune Heilbo Account Manager
Aske Isaksen
Aske Isaksen Salg & CRM Manager
Kamilla Poulsen
Kamilla Poulsen Hospitality & Event Manager
Jakob Munk Matthiesen
Jakob Munk Matthiesen Partnership Activation Manager
Annonce