Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

1. Ejeroplysninger
2. Hvad er Cookies?
2.1 Så lang tid opbevares cookies
2.2 Sådan sletter du cookies
2.3 Sådan undgår du cookies
2.4 Hvad cookies bruges til på vores website
2.5 Google Analytics (trafikmåling)
3. Brug af personoplysninger
3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
3.2 Beskyttelse af personoplysninger

1. Ejeroplysninger
Dette website udbydes af:
Odense Sport & Event A/S
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Telefon: +45 70 22 18 87
Email: ob@ob.dk
 
2. Cookies
Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.
 
2.1 Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.
 
2.2 Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering
 
2.3 Sådan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.
 
2.4 Hvad cookies bruges til på vores website
  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site (Google Analytics).
  • Brugeridentifikation, så du automatisk logger ind på siden. Det er vigtigt at understrege at din kode ikke gemmen i en cookie, men er der alene gemmes en unik nøgle, som identificere dig overfor websitet, næste gang du kommer tilbage.
  • Understøttelse af tredjepartsindhold og -funktioner, som f.eks. Facebook og AddThis.
2.5 Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. 
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout
 
3. Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om f.eks. navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. 
Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser.
 
3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Odense Sport & Event A/S, skal du rette henvendelse på ob@ob.dk eller telefon +45 70 22 18 87. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.
 
3.2 Beskyttelse af personoplysninger
I OB tager vi dine private oplysninger og rettigheder alvorligt - både når du besøger os som gæst eller kunde, og når du bruger vores website.
Som de fleste andre websites i dag bruger vi cookies på www.occ.dk til at gøre din brugeroplevelse bedre, ligesom du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev og modtage nyheder fra os, direkte i din indbakke. Har du købt en vare af os, vil det typisk også betyde, at du har givet os visse personlige oplysninger.
Uanset hvilke informationer om dig selv du vælger at give til os, så kan du være sikker på at vi:
  • Behandler dem strengt fortroligt
  • Ikke videregiver dem til 3. part (f.eks. samarbejdspartnere eller sponsorer) uden at du  udtrykkeligt har givet os lov til det.
Herudover har du altid en række rettigheder hos os, i overensstemmelse med den nye Persondataforordning, der træder i kraft den 25. maj 2018.
Det betyder bl.a. at du altid:
  • Anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Tilbagekalde dit samtykke til at vi behandler dine persondata.
  • Modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring, herunder målrettet markedsføring.
  • Bede om at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.
  • Indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.
Har du tilmeldt dig et eller flere af vores nyhedsbreve kan du altid framelde dig disse igen - Det gør du på linket i bunden af den mail du ønsker at afmelde dig.
har du spørgsmål til os vedr. dine persondata og samtykker, kan du altid kontakte os på anbo@ose.dk.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik