Alt om Club OB Junior

Alt om Club OB Junior

Det får du som medlem

Vidste du, at du som medlem af Club OB Junior bl.a. kan få chancen for, at løbe ind på banen sammen med Superligaspillerne? Du kommer her helt tæt på de store drenge, og så får du endda lov til at sidde i OB's udskiftningsboks lige ved siden af banen. Ret fedt, ikk?
Du kommer desuden ubegrænset ind til alle Alka Superliga og DBU Pokal kampe, der bliver spillet på EWII Park hele året rundt og så følger der en helt gratis gave med fra vores fanshop som velkomst, når du melder dig ind.
Derudover får du som Club OB medlem eksklusive invitationer til fandage, hvor du kommer helt tæt på spillerne og får lov til at lære dem lidt bedre og kende.

Dit medlemskort

Et medlemskab af Club OB Junior i sæsonen 2017/18 løber fra fra 1. juli 2017 – 30. juni 2018. Medlemsfordelene kan dermed benyttes fra den dag, at man melder sig ind og frem til sæsonen slutter.

Med medlemskortet får du adgang til alle OB's hjemmekampe i Alka Superliga inkl. A-kampe og DBU Pokalen på EWII Park. Du har derfor altid mulighed for at komme på stadion og heppe på de stribede drenge.

Intersport

Med dit Club OB Junior kort i hånden får du 10% rabat hos INTERSPORT butikkerne i Odense, Faaborg, Assens, Middelfart og Otterup. Rabatten gælder også i Fanshoppen på stadion. Vis dit kort ved kassen og du får din rabat. Husk, at det kun er på varer der ikke er nedsatte i forvejen samt elektronik.

3F Familietribunen

Club OB Junior kortet er  som udgangspunkt gældende til vores familietribune kaldet 3F tribunen, men hvis du hellere vil sidde på thansen.dk tribunen på langsiden eller Richard Møller Nielsen Tribunen, så er du også velkommen til det.
Det er dog vigtigt, at det er en unummeret plads du og din familie sætter jer på.

Nyhedsbrev

Når du vil finde ud af hvad der sker af spændende konkurrencer, events mm.  så kan du altid læse om alle disse ting på hjemmesiden, men vi sender også løbende nyhedsmails, hvor du får information om OB, spillerne, eksklusive tilbud og anden vigtig information vedr. Club OB Junior medlemskabet.

Informationer til mor og far

Jeg er indforstået med, at de af mig opgivne oplysninger ved tilmelding til nyhedsmail registreres og giver tilladelse til, at OB må kontakte mig via e-mail og sociale medier.

Jeg accepterer, at OB og Odense Sport Event-koncernen må gemme og bruge de afgivne oplysninger om mig samt dele dem internt til at målrette markedsføring til mig
Der gives endvidere tilladelse til, at vi må sende relevante tilbud fra 3. part. Vi vil til enhver tid sikre, at vi formidler relevante tilbud til jer, så I konstant oplever at få attraktive tilbud fra Odense Boldklub, så man – udover fællesskabet om OB - også får mulighed for at benytte nogle gode tilbud.

Et tilbud FRA tredjepart vil udelukkende blive afsendt af os, og jeres kontaktdata vil ALDRIG blive videregivet til tredjepart.
Lad os give et eksempel på et muligt tilbud fra 3. part:
”På fredag kan alle, som modtager OB nyhedsbrevet få rabat på en burgermenu hos McDonald's. Besøg McDonald's og spar 10 kr. pr. menu, når du viser mailen".

Alle oplysninger, som du registrer opbevares forsvarligt iht. Persondataloven, og de videregives ALDRIG til tredjepart.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet via et link i nyhedsmailen eller skrive en mail til clubob@ob.dk. Vi gemmer ikke oplysninger på brugere, som afmelder sig.

OB TV: Club OB
Junior fandag
icons / play
Club OB Junior

OB TV: Club OB Junior fandag

De stribede drenge glæder sig til, at byde dig velkommen ind i deres verden af fodbold, sjov og en masse gode oplevelser.
Bliv Club OB Junior maskot
icons / play
Club OB Junior

Bliv Club OB Junior maskot

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik