Handicapforhold

Kørestolspladser med ledsager

Det er muligt at købe billet til kørestolsafsnittet på Albani Tribunen. Denne billettype inkluderer en gratis ledsager med gyldigt ledsagerkort. Ledsagerkortet skal fremvises ved indgangen til Nature Energy Park – Venligst send en mail til billetter@ob.dk, for bestilling og evt. spørgsmål vedr. ledsagerkort. Billetten hentes og betales på kampdagen ved Presse-/handicapindgangen. Prisen er 80 kr. (120 kr. til Brøndby og FCK-kampe).

Handicappladser med ledsager
 
Øvrige handicappede med ledsagerkort kan købe almindelige lægtebilletter i billetvognen ved hovedindgangen eller reservere dem pr. mail til billetter@ob.dk. Der er lægtebilletter til handicappede med ledsager på samtlige tribuner på nær Albani Tribunen. Prisen er 80 kr. (120 kr. til Brøndby og FCK-kampe).

Parkering

Der findes handicap parkeringspladser ved VIP bygningen, Højstrupvej 7B, som kan benyttes efter først-til-mølle princippet, hvis du har et blåt Handicapparkeringskort. Ved europæiske kamp henvises til de til enhver tid gældende regler fra UEFA.

Handicap- og kørestolssæsonkort med ledsager
Det er muligt at købe sæsonkort til kørestolsafsnittet på Albani Tribunen samt sæsonkort til de almindelige tribuner. Disse
 typer sæsonkort inkluderer en gratis ledsager med gyldigt ledsagerkort. Ledsagerkortet skal fremvises ved indgangen til Nature Energy Park – Venligst send en mail til billetter@ob.dk, for bestilling.