Fra sommeren 2020 har vi ændret håndteringen af fysiske sæsonkort. Det betyder, at det fysiske sæsonkort, du modtager, fra 2020/21-sæsonen skal beholdes år efter år. Fremadrettet skal du blot forny kortet online, hvorefter dit eksisterende kort giver adgang til stadion.

Sæsonkortet samles desuden i to særskilte produkter:

  1. Det traditionelle sæsonkort med engangsbetaling for hele sæsonen. Denne type fås både som fysisk og digitale kort.
  2. Sæsonkortabonnement hvor betalingen er månedligt opdelt. Denne type er 100% digital. 

Alle kategorier (voksen, barn m.fl.) kan frit vælges ved de to produkter. Den eneste forskel er derfor blot, hvilken betalingsmetode du vælger.

I den forbindelse siger vi også farvel til sæsonkorttyperne: Odense 1887, Premium og OB Junior, da disse samles i de to ovenstående sæsonkorttyper (Sæsonkort – traditionelt og Sæsonkortabonnement). Læs mere om de forskellige sæsonkorttyper her.

Det er selvfølgelig muligt at forny dit 2019/20-sæsonkort til en af de to nye typer. Det er kun Premium-sæsonkort, der er omfattet fornyelsen.

Læs mere om dine muligheder for fornyelse af sæsonkort her.

COVID-19 og sæsonkort

Grundet COVID-19 er fornyelsesperioden forlænget på ubestemt tid.

Ligeledes er det ikke muligt at printe og sende fysiske sæsonkort på nuværende tid, og vi opfordrer derfor til, at man i stedet køber digitale sæsonkort.

Alle der vælger et fysisk sæsonkort, om det er til afhentning eller levering, vil modtage en mail når kortet er produceret og er klar til afhentning/levering.

Opdateret den 27. april (opdateres løbende)

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik