Annonce
Annonce

Sæsonkort

Sæsonkort
Annonce
Annonce

Sæsonkortinfo

Fornyelsesperioden af sæsonkort til 21/22-sæsonen er slut! Fornyelse af sæsonkort til 22/23-sæsonen starter i maj 2022. Læs mere om fornyelse af sæsonkort her!

Det almindeligt salg af sæsonkort er fortsat i gang, og sæsonkortabonnement kan købes året rundt. Abonnementet er nemlig ikke bundet til én sæson. 

Sæsonkortabonnement skal ikke fornyes. 

Husk at download dit nye digitale sæsonkort for 21/22-sæsonen. Både det traditionelle sæsonkort og sæsonkortabonnementet har fået nyt design.

Sæsonkort sendes pt. ikke, men du kan i stedet hente dit fysiske sæsonkort i vores billet-/infovogn på Richard Møller Nielsens Plads til alle hjemmekampe i 3F Superliga eller efter aftale på billetter@ob.dk.

Grundet COVID-19 situationen kan vi ikke leve op til gældende rabatter og fordele. Dette beklager vi meget, og vi håber på alle sæsonkortholderes forståelse.

Sæsonkort er gyldigt til hjemmekampe i 3F Superliga samt Sydbank Pokalen.

Håndtering af sæsonkort

Det fysiske sæsonkort beholdes fremadrettet år efter år. Når sæsonkortet er fornyet online, giver det eksisterende kort adgang til stadion.

Sæsonkort i to varianter:

  1. Det traditionelle sæsonkort med engangsbetaling for en hel sæson. Denne type fås både som fysisk og digitalt kort.
  2. Sæsonkort som abonnement hvor betalingen er månedligt opdelt. Denne type er 100% digital. 

Der kan frit vælges mellem priskategorierne voksen, pensionist, ung u/18 år samt barn u/14 år ved de to produkter. Den eneste forskel er betalingsmetoden.

Læs om de forskellige sæsonkorttyper her.

Ved fornyelse af sæsonkort er det muligt at ændre priskategori og betalingsmetode.

Læs mere om fornyelse af sæsonkort her.

Annonce