Adgang til hjemmekampe i 3F Superliga for sæsonkortholdere

Følgende information er gældende til alle kampe i 3F Superliga på Nature Energy Park grundet COVID-19.

Sæsonkortholdere: Alle sæsonkortholdere kan hente billet via det tilsendte sæsonkortholderlink, hvorfra man skal benytte stregkoden på sæsonkortet for at få billetten gratis. Det er derfor ikke muligt at komme ind til kampene med sit eksisterende sæsonkort, hvilket også betyder, at man ikke er garanteret den plads, man har på sit sæsonkort.

Sådan henter sæsonkortholdere billet:

 • Åben linket som du har modtaget på mail - eller klik her!
 • Log ind på din profil
 • Klik på kampen for at finde stadionoversigten
 • Vælg din plads på en valgfri tribune
  • Det er muligt at hente flere billetter i en ordre – indtast blot dine venner og families stregkode/rabatkode ud fra hver billet, så er I sikret at sidde sammen.
   Det er også muligt at købe billetter samtidig.
 • Indtast din stregkode ved at klikke på ”Rabatkode…”
 • Tryk på ”Tilføj” når stregkoden er skrevet ind
  • Stregkoden er 16 cifre.
   Stregkoden findes på det fysiske sæsonkort eller via ”Min profil” - ”Mine kort” i webshoppen.
   Stregkoden står under QR-koden på digitale kort.
  • OBS! Hvis stregkoden indtastes på billetten og ordren ikke færdiggøres, vil stregkoden låses i 60 minutter og kan først indløses derefter.
 • Gennemfør ordren og/eller tilføj flere billetter

OBS! Ovenstående virker ikke i Internet Explorer – Brug i stedet en alternativ browser som Google Chrome fra en PC.

Hver morgen udsender vi links til nye sæsonkortholdere. Du kan derfor ikke skrive din stregkode på vores almindelige webshop - www.ob.dk/billet - prøv derfor den efterfølgende dag. På kampdage tilføjes stregkoderne løbende som rabatkode, og du vil modtage mail med korrekt link.  

Linket er det samme fra kamp til kamp. Du kan derfor bruge det eksisterende link, fra den mail vi har sendt til dig, når vi åbner for billetterne til fremtidige kampe.

Hvis du tidligere har frabedt at modtage nyhedsbreve fra OB, modtager du ikke mailen med billetlink. Hvis dette er tilfældet, kan du skrive til billetter@ob.dk og bede om nyt link.

COVID-19: Sæsonkort og fordele

Hent selv dit fysiske sæsonkort i billetvognen på Nature Energy Park til alle vores hjemmekampe.

Sæsonkort afsendes pt. ikke.

Grundet COVID-19 situationen kan vi ikke leve op til ellers gældende rabatter og fordele. Vi håber derfor på alle sæsonkortholderes forståelse, og beklager selvfølgelig meget.

Opdateret den 14. september (opdateres løbende)

Fra sommeren 2020 har vi ændret håndteringen af fysiske sæsonkort. Det betyder, at det fysiske sæsonkort, du modtager, fra 2020/21-sæsonen skal beholdes år efter år. Fremadrettet skal du blot forny kortet online, hvorefter dit eksisterende kort giver adgang til stadion.

Sæsonkortet samles desuden i to særskilte produkter:

 1. Det traditionelle sæsonkort med engangsbetaling for hele sæsonen. Denne type fås både som fysisk og digitale kort.
 2. Sæsonkortabonnement hvor betalingen er månedligt opdelt. Denne type er 100% digital. 

Alle kategorier (voksen, barn m.fl.) kan frit vælges ved de to produkter. Den eneste forskel er derfor blot, hvilken betalingsmetode du vælger.

I den forbindelse siger vi også farvel til sæsonkorttyperne: Odense 1887, Premium og OB Junior, da disse samles i de to ovenstående sæsonkorttyper (Sæsonkort – traditionelt og Sæsonkortabonnement). Læs mere om de forskellige sæsonkorttyper her.

Det er selvfølgelig muligt at forny dit 2019/20-sæsonkort til en af de to nye typer. Det er kun Premium-sæsonkort, der er omfattet fornyelsen.

Læs mere om dine muligheder for fornyelse af sæsonkort her.