Fra 2020/21-sæsonen siger vi farvel til sæsonkorttyperne Odense 1887, Premium og OB Junior og samler dem i stedet til ét sæsonkort, som kan erhverves på to forskellige måder.

Den ene måde er det traditionelle sæsonkort, hvor betalingen sker på én samlet gang. Her kan du vælge mellem alle tribuner og samtlige priskategorier (voksen, ung, barn, pensionist). Kortet kan erhverves digitalt eller fysisk. 

Den anden måde er sæsonkortabonnementet, som er en tro kopi af det traditionelle sæsonkort. Den eneste forskel er, at betalingen er månedligt opdelt og at kortet kun fås digitalt.

Fælles for både det traditionelle sæsonkort og sæsonkortabonnementet er, at vi introducerer en billigere sæsonkortpris for de unge under 18 år. Dette sæsonkort kan erhverves for blot 499,- eller 49,- pr. måned. 

Du kan forny dit eksisterende sæsonkort (Premium) til en af de to nye typer, og du beholder selvfølgelig din plads og fordelene fra dit gamle sæsonkort - og de helt unge stribede fans beholder selvfølgelig deres fandag.

Læs mere om fornyelse af sæsonkort her.

Køb eller forny dit sæsonkort her.

Hvordan fungerer et digitalt sæsonkort?

Både vores traditionelle sæsonkort og sæsonkortabonnement fungerer digitalt.

Når du køber dit sæsonkort skal du blot vælge leveringsmetoden ”Digitalt kort”, hvorefter dit sæsonkort er aktivt og tilgængeligt fra "min profil". Herefter kan det downloades til Apple Wallet og Google Pay.

Sådan gør du:

 • Gå til webshoppen – klik her
 • Log-in på din eksisterende profil
 • Vælg ”Min profil” -> ”Mine kort”
 • Klik på den sorte knap på sæsonkortet
  (Google Pay "Gem på telefonen"
  Apple Wallet "Føj til Apple Wallet")
 • Dit sæsonkort er nu aktivt via din smartphone - også når du er offline!

OBS! Google Pay (G-Pay) er ikke en standard app på Android og skal derfor downloades.

Du er altid velkommen til at kontakte clubob@ob.dk, hvis du har spørgsmål.

Hvordan fungerer et fysisk sæsonkort?

Det er fortsat muligt at sikre sig et fysisk sæsonkort, dog er der én væsentlig ændring i forhold til, hvordan du håndterer det.

Tidligere skulle sæsonkortet udskiftes efter hver sæson, men dette ændres nu. Det betyder, at du fremover beholder dit fysiske sæsonkort år efter år. Der er således ingen udløbsdato på kortet, og det virker, så længe det er blevet fornyet til den gældende sæson.

Når du bestiller et fysisk sæsonkort, vil der være et engangsbeløb på 49,- pr. kort. Denne pris inkluderer produktions- og administrationsomkostninger.

Kan jeg dele mit sæsonkort?

Når du ikke selv kan komme på stadion, kan du dele dit fysiske kort med en ven – du har selvfølgelig selv ansvaret for at få det tilbage.

Det er muligt at dele dit digitale sæsonkort fra Apple Wallet og Google Pay.

 • Åben Apple Wallet/Google Pay
 • Find dit digitale sæsonkort
 • Tryk på de tre prikker
 • Del kort

Det digitale sæsonkort kan også deles direkte fra "Min profil" via "Mine kort". Modtageren behøver ikke have en profil for at få adgang til kortet.

Sådan gør du:

 • Gå til "Mine kort" – klik her
 • Log-in på din eksisterende profil
 • Vælg ”Min profil” -> ”Mine kort”
 • Klik på de tre streger på det kort du vil dele
 • Klik på "Send kort"

OBS!
Kortholder har selv ansvaret for, at der ikke sker misbrug, når sæsonkortet deles.

Når du deler dit digitale sæsonkort via Apple Wallet eller Google Pay kan det kun deles med samme enhed - enten fra iOS til iOS (Apple Wallet) eller Android til Android (Google Pay).
Kortet skal slettes fra modtagerens enhed når kampen er færdigspillet.

Bemærk at gælder kortet for pensionist, børn u/14 år eller ung u/18 år kan det kun udlånes til en person, der kvalificerer sig til netop disse korttyper.