Hvordan køber jeg sæsonkortabonnement?

Du køber dit abonnement på samme måde, som du køber billetter og almindelige sæsonkort på www.ob.eventii.dk

Sådan gør du:

  • Gå til webshoppen - klik her
  • Login eller opret en ny bruger
  • Klik på sæsonkortabonnement-billedet
  • Vælg din unummereret plads
    (Richard Møller Nielsen-, Barfoed Group eller 3F Tribunen)
  • Vælg antal sæsonkortabonnementer
  • Vælg mellem voksen/øvrige eller barn u/14 år.
  • Fortsæt - Gennemfør køb

Du kan til enhver tid kontakte clubob@ob.dk, hvis du ønsker at flytte din plads.

OBS! Abonnementsaftaler med personer under 18 år kræver forældresamtykke jf. gældende lovgivning.

Skal mit abonnement fornyes?

Det korte svar er nej. Dit sæsonkortabonnement er ikke bundet til én sæson, og det skal derfor ikke fornyes efter hver sæsonkort. På den måde slipper du for at skulle tænke på dette år efter år. Sæsonkortabonnementet sikrer derfor, at du altid har en plads på tribunen - du er med andre ord Stribet For Livet. 

Klik her hvis du vil vide mere omkring opsigelse af abonnementet.

Hvordan betales mit sæsonkortabonnement?

Når du har købt dit sæsonkortabonnement, vil betalingen ske automatisk hver måned på den dato, du har bestilt det. Hvis du eksempelvis har købt sæsonkortabonnementet den 20., vil den næste betaling ske den 20. i den efterfølgende måned.

Betalingen er ens fra de måneder, hvor der er én eller færre kampe - omvendt er den også ens i de måneder hvor vi har mere end to kampe. Prisen på dit sæsonkortabonnement er således delt ligeligt mellem årets måneder.

Der vil derfor også være ekstra fordele og konkurrencer for sæsonkortabonnementer i vinter- og sommerpausen.

OBS! Hvis du ændrer dine kreditkortoplysninger, vil betalingen ikke gå igennem, og dit sæsonkortabonnement vil være ugyldigt. Vi ser derfor gerne, at du selv ændrer kreditkortoplysningerne på det givne kort - dette kan gøres via "Mine kort" hvor du klikker på udråbstegnet, som vil fremgå på det ugyldige sæsonkort. Du vil ligeledes modtage en mail hvor vi beder dig opdatere dine kreditkortoplysninger. Ved en eventuel fremtidig prisændring, vil du som abonnements holder blive kontaktet pr. e-mail senest tre måneder forinden.

I holdhold til gældende "Lov om visse forbrugeraftaler §18 stk. 2 nr. 12" er køb af sæsonkortabonnementet ikke omfattet af fortrydelsesretten.