Kan jeg dele mit sæsonkort?

Når du ikke selv kan komme på stadion kan du dele dit digitale sæsonkort. Det deles enten via ”min profil” -> tryk på de tre streger ved kortet og klik derefter på ”send kort”. Du kan ligeledes dele det fra Apple Wallet og Google Pay. Dette gøres nemt ved at trykke på de tre prikker og dernæst (i Apple Wallet) ved at trykke på firkanten med pilen  -> vælg delingsform.

OBS! Som sæsonkortholder har du selv ansvaret for, at der ikke sker misbrug, når du deler dit sæsonkort. Ved digitale kort skal du bede modtageren om at slette det efter brug.

Bemærk at gælder kortet for pensionist eller børn u/14 år kan det kun udlånes til en person, der kvalificerer sig til netop disse korttyper.

Handicap- og kørestolssæsonkort med ledsager

Det er muligt at købe sæsonkort til kørestolsafsnittet på Albani Tribunen. Denne type sæsonkort inkluderer en gratis ledsager med gyldigt ledsagerkort. Ledsagerkortet skal fremvises ved indgangen til Nature Energy Park – Venligst send en mail til billetter@ob.dk, for bestilling og evt. spørgsmål vedr. ledsagerkort. 

Øvrige handicappede med ledsagerkort placeres efter ønske på Barfoed Group Tribunen eller Richard Møller Nielsen tribunerne. Denne type bestilles også på mail: billetter@ob.dk.

Der findes handicap parkeringspladser ved VIP bygningen, Højstrupvej 7B, som kan benyttes efter først-til-mølle princippet, hvis du har et blåt Handicapparkeringskort.

Mistet eller defekt sæsonkort

Har du mistet dit sæsonkort eller er kortet defekt, kan du bestille et nyt ved at sende os en mail billetter@ob.dk. Det koster et gebyr på kr. 50,- at få genudstedt et nyt sæsonkort. Samtidig med bestillingen af et nyt sæsonkort vil det gamle blive spærret for at undgå misbrug. Husk ID ved afhentning af kortet ved Billetinformationen foran hovedindgangen til Nature Energy Park.