Annonce
Annonce

OB Junior

OB Junior
Annonce
Annonce

Velkommen til OB Junior

Vidste du, at du som medlem af OB Junior bl.a. kan få chancen for, at løbe ind på banen sammen med Superligaspillerne? Du kommer her helt tæt på de store drenge, og så får du endda lov til at sidde i OB's udskiftningsboks lige ved siden af banen. Ret fedt, ikk? Medlemskabet er for børn under 14 år. 

Læs mere om at blive kampmaskot her!

Derudover får du som medlem:

  • Adgang til den nye Faxe Kondi Familiezone på Nature Energy Park, hvor der er plads til sjov og leg.

  • Adgang til OB’s hjemmekampe på Nature Energy Park i 3F Superliga og Sydbank Pokalen.

  • OB Junior fandag

  • Invitation til eksklusive OB-arrangementer

  • Eksklusive fordele/overraskelser kun for sæsonkortholdere.

Bestil dit OB Junior medlemsskab via et sæsonkort til børn u/14 år her.

Faxe Kondi Familiezone

Et sæsonkort til børn u/14 år kan vælges på samtlige tribuner og pladser på Nature Energy Park. Men hvis du vil sikre dig adgang til Faxe Kondi Familiezonen skal du vælge plads på 3F tribunen, som også er kendt som vores familietribune.

Læs mere om Faxe Kondi Familiezone her!

Vi elsker stemning

Med i dit OB Junior medlemsskab går der automatisk 50 kr. til Stemningspuljen. Puljen har ét formål: at gøre OB's hjemmekampe til en endnu større oplevelse, med tifo, flag, underholdning, musik, konkurrencer og events.

Nyhedsbrev

Når du vil finde ud af hvad der sker af spændende konkurrencer, events mm.  så kan du altid læse om alle disse ting på hjemmesiden, men vi sender også løbende nyhedsmails, hvor du får information om OB, spillerne, eksklusive tilbud og anden vigtig information vedr. OB Junior medlemskabet.

Informationer til mor og far

Jeg er indforstået med, at de af mig opgivne oplysninger ved tilmelding til nyhedsmail registreres og giver tilladelse til, at OB må kontakte mig via e-mail og sociale medier.

Jeg accepterer, at OB og Odense Sport Event-koncernen må gemme og bruge de afgivne oplysninger om mig samt dele dem internt til at målrette markedsføring til mig
Der gives endvidere tilladelse til, at vi må sende relevante tilbud fra 3. part. Vi vil til enhver tid sikre, at vi formidler relevante tilbud til jer, så I konstant oplever at få attraktive tilbud fra Odense Boldklub, så man – udover fællesskabet om OB - også får mulighed for at benytte nogle gode tilbud.

Et tilbud FRA tredjepart vil udelukkende blive afsendt af os, og jeres kontaktdata vil ALDRIG blive videregivet til tredjepart.
Lad os give et eksempel på et muligt tilbud fra 3. part:
”På fredag kan alle, som modtager OB nyhedsbrevet få rabat på en burgermenu hos McDonald's. Besøg McDonald's og spar 10 kr. pr. menu, når du viser mailen".

Alle oplysninger, som du registrer opbevares forsvarligt iht. Persondataloven, og de videregives ALDRIG til tredjepart.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet via et link i nyhedsmailen eller skrive en mail til clubob@ob.dk. Vi gemmer ikke oplysninger på brugere, som afmelder sig.

Du kan blive kampmaskot gennem OB Junior

Du kan blive kampmaskot gennem OB Junior

De stribede drenge glæder sig til, at byde dig velkommen ind i deres verden af fodbold, sjov og en masse gode oplevelser.
Annonce