Velkommen til OB Junior

Vidste du, at du som medlem af OB Junior bl.a. kan få chancen for, at løbe ind på banen sammen med Superligaspillerne? Du kommer her helt tæt på de store drenge, og så får du endda lov til at sidde i OB's udskiftningsboks lige ved siden af banen. Ret fedt, ikk? Medlemskabet er for børn under 14 år.

Derudover får du som medlem:

 • NYHED! Adgang til den nye Faxe Kondi Familiezone på Nature Energy Park, hvor der er plads til sjov og leg.
 • NYHED! Reserveret sæde på 3F Tribunen i OB Junior afsnittet. 
 • Gratis adgang til alle OB’s hjemmekampe i sæsonen 2019/2020 på Nature Energy Park – Superliga og Sydbank Pokalen.
 • OB Junior fandag
 • Invitation til eksklusive OB-arrangementer
 • Eksklusive fordele/overraskelser kun for sæsonkortholdere.
 • 20% rabat i Albani Fanzone i den første time efter portåbning – gælder sodavand og vand. (Rabatten gælder ikke på andre drikkevarer og kan ikke kombineres sammen med andre rabatter, tilbud, kampagner eller i forvejen nedsatte varer).
 • 10% i udvalgte Intersport-butikker - gælder i Intersport: Odense, Otterup, Middelfart, Assens og Faaborg.
 • 15% på drikkevare ved Storms Pakhus (gælder ikke  tilbud).
 • Gratis adgang for én person til ODINCON 2019
 • 10% på regningen på Restaurant H.C. by Meyers – gælder både i restauranten og i baren

Bestil dit OB Junior medlemsskab her. Børn u/14 kr. 299,-

Vi elsker stemning

Med i dit OB Junior medlemsskab går der automatisk 50 kr. til Stemningspuljen. Puljen har ét formål: at gøre OB's hjemmekampe til en endnu større oplevelse, med tifo, flag, underholdning, musik, konkurrencer og events.

3F Familietribunen

OB Junior kortet er  som udgangspunkt gældende til vores familietribune kaldet 3F Tribunen, men hvis du hellere vil sidde på Richard Møller Nielsen Tribunen, så er du også velkommen til det.
Det er dog vigtigt, at det er en unummeret plads du og din familie sætter jer på.

Nyhedsbrev

Når du vil finde ud af hvad der sker af spændende konkurrencer, events mm.  så kan du altid læse om alle disse ting på hjemmesiden, men vi sender også løbende nyhedsmails, hvor du får information om OB, spillerne, eksklusive tilbud og anden vigtig information vedr. OB Junior medlemskabet.

Informationer til mor og far

Jeg er indforstået med, at de af mig opgivne oplysninger ved tilmelding til nyhedsmail registreres og giver tilladelse til, at OB må kontakte mig via e-mail og sociale medier.

Jeg accepterer, at OB og Odense Sport Event-koncernen må gemme og bruge de afgivne oplysninger om mig samt dele dem internt til at målrette markedsføring til mig
Der gives endvidere tilladelse til, at vi må sende relevante tilbud fra 3. part. Vi vil til enhver tid sikre, at vi formidler relevante tilbud til jer, så I konstant oplever at få attraktive tilbud fra Odense Boldklub, så man – udover fællesskabet om OB - også får mulighed for at benytte nogle gode tilbud.

Et tilbud FRA tredjepart vil udelukkende blive afsendt af os, og jeres kontaktdata vil ALDRIG blive videregivet til tredjepart.
Lad os give et eksempel på et muligt tilbud fra 3. part:
”På fredag kan alle, som modtager OB nyhedsbrevet få rabat på en burgermenu hos McDonald's. Besøg McDonald's og spar 10 kr. pr. menu, når du viser mailen".

Alle oplysninger, som du registrer opbevares forsvarligt iht. Persondataloven, og de videregives ALDRIG til tredjepart.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet via et link i nyhedsmailen eller skrive en mail til clubob@ob.dk. Vi gemmer ikke oplysninger på brugere, som afmelder sig.

Du kan blive kampmaskot gennem OB Junior

Du kan blive kampmaskot gennem OB Junior

OB TV: Club OB
Junior fandag
icons / play
Club OB Junior

OB TV: Club OB Junior fandag

De stribede drenge glæder sig til, at byde dig velkommen ind i deres verden af fodbold, sjov og en masse gode oplevelser.