Annonce
Annonce

Victors Naturskole

Victors Naturskole
Annonce
Annonce

Katten, Victor, åbner nu sin helt egen naturskole for børn og barnlige sjæle. Hjælp Victor med at finde den forsvundne kampform. Den gemmer sig i naturen på Fyn. LAD OS KOMME AFSTED!

Victor inviterer hele din familie på fodboldeventyr ude i den fynske natur. I kan opleve fire udflugtsmål med tilhørende natureventyr, hvor I helt selv bestemmer hvornår, hvor længe samt hvilken rækkefølge I vil opleve dem. Så det er bare med at komme afsted.

De fire lydfortællinger skal høres inden afgang, og vil alle invitere til leg, fantasi og fodbold på jeres efterfølgende udflugt i naturen. I alle lydfortællinger præsenteres en spritny fodboldøvelse, som skal laves når I kommer ud til naturområdet.

Dette skal I gøre inden afgang:

  • Vælg hvilken udflugt I ønsker at tage på denne gang. Vil I på tur til Nyborg, Nordfyn, Odense eller Faaborg-Midtfyn? Husk man må ikke smuglytte uden at skulle afsted.  
  • Hele familien skal inden afgang høre den valgte lydfortælling. Den kan både høres i hver sit headset eller fælles i bilen på vej derud. Hver lydfortælling tager ca. 10-15 min.    
  • I skal pakke og medbringe fl.g.: En ægte fodbold, passende udetøj og vigtigst, jeres fantasi. Lydfortællingen lægger op til masser af leg, bevægelse og samvær i naturen.
  • Nu er I klar til afgang. I finder lydfortællingen og adressen ved at klikke ind på de forskellige udflugter. I skal ikke følge en bestemt rute eller finde et bestemt sted i naturområdet - Her er det helt op til jer at gå på eventyr med Victors fortælling frisk i fantasien.

Anbefalet alder: Fra 6 år. Vi opfordrer til at man kun oplever én udflugt og naturfortælling ad gangen. Vi håber I vil nyde rejsen ud i det hvide og blå.

Victors Naturskole er skabt i et samarbejde mellem Odense Boldklub, Det Skrå Teater og Sans1 med støtte fra Kulturregion Fyn. Projektet er udviklet og indtalt af Jeppe Sand.

Udflugt: I Nyborg er der ingen ko på isen

Victor rejser i dag til Nyborg, hvor du skal hjælpe med en vigtig opgave. Hør fortællingen her.

 

 

Adresse: Østerøvej 2, 5800 Nyborg (Find parkering og gå ned til stranden).
GoogleMaps-Link: her.

Udflugt: En højder med Høghen, Falken og Gribben!

Victor tager til Nordfyn for at finde Fugletårnet, men det kan være lidt svært at finde. Hør fortællingen her.

Adresse: Flyvesandsvej , 5450 Otterup

GoogleMaps-Link: her.
Læs mere her: https://www.visitnordfyn.dk/nordfyn/explore/agernaes-og-flyvesandet-gdk623963

Udflugt: Miraklet der aldrig brænder ud

Victor laver bål i en park i Odense. Her oplever han et ægte mirakel. Hør fortællingen her.  

 

Adresse: Uffesvej 34, 5200 Odense  

GoogleMaps-Link: her.

Udflugt: På besøg hos naturens akrobater

Victor tager til Faaborg-Midtfyn for at opleve klappefolden. Gederne kan være lidt svære at finde og gemmer sig indendørs om vinteren. Hør fortællingen her.

Adresse: Rolighedsvej 25, 5792 Årslev (Kør op ad grusvej for parkering) eller Ibjergvej 11a, 5792 Årslev.

GoogleMaps-Link: her eller her.

Læs mere her: https://tarupdavinde.dk/gederne-i-tarup-davinde/

Annonce