Annonce
Annonce

Fanpanel

Fanpanel
Annonce
Annonce

Samhørighed i Odense Boldklub

Vi har som et led i vores udvikling af OB og arbejdet mod en større samhørighed oprettet et fanpanel, som bestyres af SLO, Morten Friis.

Panelet består af repræsentanter for henholdsvis De Stribede og de uofficielle fangrupperinger samt et bredt udvalg af fans fra Richard Møller Nielsen Tribunen og Barfoed Group Tribunen. Til fælles har de, at de brænder for Striberne, og de ønsker at styrke samarbejdet mellem fans og klub, på tværs af tribunerne og fangrupperingerne.

Panelet samles månedligt for at udveksle tanker og idéer om alt fra stadionoplevelsen og fan-events til relationen mellem klub og fans og stemningsskabende aktiviteter. Idéerne skal i samarbejde med klubben realiseres for at gøre rammerne omkring fodbolden bedst mulige.

Fans-først-filosofien

Vi skal være blandt de forreste i feltet indenfor fan-engagement og inklusion. Dette sikres gennem en stærk lokalforankring og tilstedeværelse i byen samt aktivering af fans. 

OB skal udvikles til et inkluderende og mangfoldigt fællesskab med et stærkt bånd mellem klub, spillere og fans, hvor alle bærer et ansvar for fællesskabet, hvilket skal styrke følelsen af; at vi vinder sammen, og vi taber sammen.

Stadionoplevelsen skal tage udgangspunkt i klubbens fans først filosofi og fællesskabet omkring klubben - og som skal have Odense Stadion og OB’s hjemmekampe blandt Odenseanernes og Fynboernes foretrukne – sociale – samlingspunkt for kvalitetstid. Alt dette skal bl.a. sikre et af landets bedste stadionoplevelser.

Gennem lokal forankring og aktivering af fans skal vi være en af spydspidserne inden for fan-engagement og inklusion. Der skal således bygges et naturligt bånd, der binder hele klubben sammen, og hvor alle bærer et ansvar for fællesskabet og klubben

Fankulturen skal være bygget op om et inkluderende og mangfoldigt fællesskab – der respekterer og accepterer forskellighed – mellem klub, spillere og fans. Der skal således bygges et naturligt bånd, hvor alle bærer et ansvar for fællesskabet i klubben, hvilket sikrer, at vi vinder sammen, og vi taber sammen. Derudover vil vi skabe gode forhold for fællesskabet ved øget aktivitet, engagement samt integration af fans i udviklingen af stadionoplevelsen og gennem kommercielle udviklingsprocesser.

Kontakt

Fanpanelet er altid åbent for forslag til hvordan vi kan gøre stadionoplevelsen endnu bedre.

Hvis du har en idé du går og brænder inde med, så skriv til fanpanel@ob.dk – alle Stribede input er velkomne!

Fanpanelets medlemmer

Søren Udesen
Richard Møller Nielsen Tribunen

Kasper V. Larsen
Richard Møller Nielsen Tribunen

Maja Schjefte
Richard Møller Nielsen Tribunen

Frederik Hestbjerg
Richard Møller Nielsen Tribunen

Bo Jessen
Richard Møller Nielsen Tribunen

Jonas Gervig
Richard Møller Nielsen Tribunen

Michael S. Hansen
Barfoed Group Tribunen 

Simon Voetmann
Barfoed Group Tribunen

Troels Vinding
Barfoed Group Tribunen

Rasmus Parsum
Barfoed Group Tribunen

Line Hartmann-Weiergang
De Stribede

Thomas Karlsen
De Stribede

Simon Bonnez
Uofficiel fangruppe

Jonas W. Jørgensen
Uofficiel fangruppe

Morten Friis Nielsen
Fankoordinator

Annonce