Annonce
Annonce

OB's fan-app

OB's fan-app
Annonce
Annonce

Kom tættere på OB med den nye fan-app!

Savner du at få eksklusive fordele som OB-fan? Så frygt ikke! Nu har vi nemlig samlet et hav af fordele på ét sted – OB’s nye officielle fan-app.

Med fan-appen har du altid OB lige ved hånden. Du får alt, hvad der er værd at vide om OB – både på og uden for banen.

Som bruger i appen får du nemlig en masse eksklusive fordele. Bliv underrettet via push-notifikationer så snart der er en vigtig nyhed i OB. Du kan deltage i quizzer, afstemninger, lodtrækninger m.m., hvor du kan vinde eksklusive præmier. Få forkøbsret på eksempelvis en ny spillertrøje. Derudover kan du optjene point ved at benytte appen på forskellige måder – point som du efterfølgende kan bruge på lodder til lodtrækninger om fede præmier.

Du kan få tilsendt de seneste nyheder fra klubben, mens du også kan bestemme hvilke slags nyheder du modtager. Så er du altid opdateret på, hvad der sker i klubben.

Se dine billetter og sæsonkort i appen, så du altid har dem lige ved hånden. Du kan også følge med i alle OB’s kampe i matchcenter, samt se statistik fra kampene. Det vil også være muligt at se statistik fra dine yndlingsspillere og følge med i, hvordan de klarer sig i løbet af sæsonen.

Der er også en chatfunktion så du kan chatte med andre fans af de stribede, og være med til at dyrke fællesskabet omkring klubben.

Lyder det som noget for dig? Så download appen på App Store eller Google Play nedenfor.

Annonce