Annonce
Annonce

Bliv frivillig

Bliv frivillig
Annonce
Annonce

Bliv en del af vores stadioncrew

Kunne du tænke dig at være med til at give alle fodboldtilskuere på Nature Energy Park en ekstra god stadionoplevelse? Så har du muligheden for at komme med bag kulisserne, og være en del af det team, der sikrer at OB’s hjemmekampe bliver en god oplevelse for alle.

På kampdage er der mange funktioner, der skal dækkes, og i vores stærke fællesskab, der udgør vores stadioncrew, er der plads til alle, der er servicemindede, og som nyder at være med til at få et stort arrangement til at fungere ned til sidste detalje.

Nogle af opgaverne er lønnede – andre er ulønnede. Nogle opgaver kræver fagpersonale og uddannelse – andre kræver et godt humør og et stærkt fokus på service.

Netop nu søger vi kolleger til følgende funktioner i vores stadioncrew:


Event Crew   
Vores frivillige Event Crew varetager opgaver som visitation, klargøring, adgangskontrol og pladshenvisning. Da disse opgaver varetages af vores frivillige Event Crew vil der være adgang til mad og drikke. Derudover arrangerer vi årligt flere oplevelsesture hvor alt er omkostningsfrit. Kontakt os på nedenstående mail-adresse.

Er du interesseret i at blive en del af et stærkt fællesskab, og har du lyst til at være med til at gøre stadionoplevelsen endnu bedre, så kontakt stadionchef Kim Hye på mail stadioncrew@ose.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Annonce