Hold jeres møde eller fest på Nature Energy Park!

Nature Energy Park er blandt de førende stadions i Danmark – også når der ikke står fodbold på programmet.

Parken tilbyder med sine helt opdaterede VIP-faciliteter de ideelle forhold for afholdelse af møder, receptioner og andre arrangementer, og den fantastiske udsigt over stadion og det gode lysindfald giver en helt unik stemning.

Nature Energy Park bruges til både store og små møder, receptioner, pressemøder, firmafester, showroom, julefrokost, konferencer, kurser, konfirmationer og meget andet – og uanset dit behov har vi et lokale, der passer til lejligheden.

Møder og konferencer

Med en unik udsigt over grønsværen og eksklusive lokaler i flere størrelser er Nature Energy Park et populært valg blandt virksomheder til både konferencer og store og små møder.

Du finder således alt fra mindre møderum til store lounges inddelt på fire niveauer. I den store  Lounge kan 350 gæster deltage i et møde eller en konference, mens de nyder den enestående udsigt over stadion. På de øvrige niveauer finder du lokaler, der kan rumme op til 264 gæster, plus yderligere lokaler med kapacitet på mellem 25-100 personer.

I alt råder Nature Energy Park over 12 lokaler plus den store terrasse med udsigt over banen.

Klik her for at se jeres muligheder og aktuelle priser på dagmøder.

Eksklusive skyboxe
Nature Energy Park er desuden udstyret med seks flotte skyboxe, der er indrettet med B&O-fladskærme og smukke møbler. Hver boks har plads til 12 personer, og de er dermed perfekte til mindre møder eller arrangementer i forbindelse med kampe på stadion.

Fester og konfirmationer

Skal du holde fest for din familie eller din virksomhed – og vil du invitere dine gæster indenfor i eksklusive og moderne lokaler med unik udsigt over et af landets bedste stadions? Så er Nature Energy Park et oplagt valg.

Vi står klar til at hjælpe jer med alt hvad I skal bruge for at gøre jeres fest til en succes.

Det eneste I skal gøre er, at levere gæsterne – så klarer vi resten.

Klik her for at se hvordan vi kan gøre jeres fest på Nature Energy Park uforglemmelig.

Klik her for at se priser og muligheder for en unik konfirmation med udsigt over banen.

Lokaler og udstyr

 • I alt 4600 m2 gulvareal
 • Bespisning op til 1.000 personer
 • 6 skyboxe med B&O udstyr og opdækning til 10 personer
 • 5 Lounges
 • Alt i AV
  • Projektor samt lærred
  • Flip-over
  • PC samt presenter og to sidelærreder
  • Monitor til taler samt sideskærme, 2 scenespots og podie (2x3m) plus højt bord til oplægsholder

Alle lokaler er indrettet med komplette AV-faciliteter i høj kvalitet, og vi samarbejder med AV Center til arrangementer, der kræver en skræddersyet løsning. Har du spørgsmål til lokaler eller udstyr, er du velkommen til at kontakte vores F&B Manager, Adam Berg på ab@ose.dk.

Kontakt os

Har du et spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på et møde, en fest eller anden type arrangement på Nature Energy Park, så skriv til F&B Manager, Adam Berg på ab@ose.dk

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik