IMG_9888

12.05.2020 14:59

DBU vurderer hvert år alle klubber, som søger talentlicens i Danmark, og ligesom sidste år er vi rangeret som Danmarks femtebedste talentakademi.

På baggrund af rapporter fra uafhængige auditører vurderer DBU hvert år alle klubber, som søger talentlicens i Danmark. Auditørerne kigger blandt andet på organisation, struktur, uddannelse, udvikling, rekruttering, faciliteter, strategi og produktivitet, inden landets fodboldklubber vurderes.

I år er vi kun overgået af FC Nordsjælland, F.C. København, FC Midtjylland og Brøndby IF, og det er der stor stolthed over:

- Den flotte rangering er et tegn på, at klubbens ledelse bakker op omkring talentudvikling i OB, og at vores trænere og ledere har gjort et kæmpe arbejde på og udenfor banen. Det er en stor cadeau, men det er også en reminder om, at hårdt arbejde lønner sig, og det skal vi fortsætte med. Vi har flyttet os på rigtig mange af de punkter, der blev påpeget sidste år, men vi er en klub i udvikling, og vi håber, vi kan flytte os endnu mere fremadrettet. Placeringen er et godt symbol på den udvikling, der har været i klubben de sidste fire år, siger Teknisk Chef / Head of Coaching i OB, Tonny Hermansen.

OB var ikke den eneste klub blandt Øens Hold, der har søgt talentlicens i Danmark, da både Næsby BK og S.f.B. Oure har opnået imponerende to stjerner ved DBU’s klublicenssystem.

- Der skal lyde et stort tillykke til Næsby Boldklub og SfB Oure, som har leveret et flot stykke arbejde og nu belønnes af DBU. Vi er stolte på deres vegne, siger Tonny Hermansen.

Du kan læse mere om DBU’s klublicens her.