17.04.2021 21:54

U15-drengene har nu otte sejre og en enkelt uafgjort i de ni seneste kampe, efter det lørdag endte med en sejr på hele 5-1 over AGF.

U15-Ligaen
Lørdag d. 17. april kl. 15.00, Ådalen
OB – AGF 5-1 (2-0)
1-0 Jeppe Runge (9.)
2-0 Valdemar Grymer (40.)
2-1 Gustav Schjøtt (48.)
3-1 Jeppe Runge (62.)
4-1 Selvmål (64.)
5-1 Elvar Örn Petersen (75.)

Kommentar fra cheftræner Niklas Vincentz:
I det omvendte opgør i Århus led vi en hård skæbne, da vi måtte tage derfra uden point. I dag blev kampen nøjagtig som forventet, høj intensitet, mange dueller og direkte fodbold.

Vi spillede en klog kamp. Den defensive organisation var god og til trods for den høje intensitet, så var vi gode i de momenter, hvor vi fik ro på spillet og fik sat vores angreb godt op. Vi laver nogle gode mål, hvor vi rammer dem på det, vi havde talt om, og så har vi også en individuel kvalitet på den sidste tredjedel, som modstanderne har svært ved at styre.

AGF har efter deres reducering teten i et kvarters tid, hvor vi ikke gør som aftalt, og det er vi selvfølgelig ikke tilfredse med, men vi var gode, og vi er glade for de tre point og langt hen ad vejen en god præstation.

OB:
Janus Holm Land, Malte Hedegaard, Tobias Slotsager, Tobias Lund Jensen, Noah Lassen, Magnus Andersen, Valdemar Grymer, Nikolaj Juul-Sandbjerg, William Kjersgaard, Jeppe Runge, Andreas Tomaselli
Bænken: Gustav Wulff, Sebastian Zografos, Elvar Örn Petersen

Næste kamp:
Lørdag d. 24. april kl. 12.00, Esbjerg fB – OB, Esbjerg