21.04.2021 13:10

I dag fylder Nikolaj Juul-Sandberg fra vores U15-mandskab 15 år, og han har selv sikret sig den bedst mulige gave i form af en treårig kontrakt med OB.

Den centrale midtbanespiller Nikolaj Juul-Sandberg fra vores succesfulde U15-hold fortsætter med at være stribet i de kommende tre år, da han netop har skrevet under på en kontrakt frem til 2024.

Siden Nikolaj Juul-Sandberg kom til klubben fra samarbejdsklubben Middelfart G & BK, har han udviklet sig gevaldigt, og han er en spiller, som Tonny Hermansen ser et rigtig stort potentiale i.

- Det er helt fantastisk at kunne skrive kontrakt med Nikolaj – og så ovenikøbet den dag han fylder 15 år. Han er kommet til fra en af vores gode samarbejdsklubber i form af MG & BK, som vi har haft et sindssygt godt forløb og dialog med i forhold til, hvornår Nikolaj skulle herind og prøve sig af.

- Han er en intelligent spiller, der er god til at kommunikere på banen, og for mig er han en spiller, der har alle de færdigheder, man skal have for at spille fodbold på den moderne måde. Han kan læse spillet, han kan sætte en mand, og så er han utroligt dygtig til at se muligheder i gennembrudsspillet, hvilket også kan ses af, at han fører assistlisten i U15-Ligaen. Derudover er han en vellidt dreng, som er let at omgås, og han behøver ikke råbe højt for at skabe den respekt, der er omkring ham, siger Tonny Hermansen og tilføjer:

- Nikolaj er dygtig i den offensive del, og han skal blive endnu dygtigere til også selv at score flere mål. Men i og med at han ofte har en aktie i holdets mål som oplægger, så er det et område, der er let at dyrke, da han forenklet sagt bare skal have flere afslutninger på sit spil. Vi vil gøre ham endnu stærkere. Jeg betragter ham som en kommende topspiller, og vi håber, at vi kan udvikle hans potentiale, der er så stort at vi med rette kan forvente os meget af ham i fremtiden, siger Tonny Hermansen.

For dagens fødselar og splinternye kontraktspiller er det stort at skrive under på en kontrakt, og han ser rigtig meget frem til de kommende år.

- Det betyder meget for mig at skrive kontrakt med OB, det er meget stort for mig.  Det her er første skridt på vejen mod noget endnu større, så det betyder rigtig meget, siger Nikolaj Juul-Sandberg, der er begejstret for træningsmiljøet i OB:

- Jeg kom til OB som U14-spiller, og der er et rigtig godt træningssetup her i klubben. Der er mere træning, og der er træning i et højt tempo og på et rigtig højt niveau. Der er aldrig en træning, der går til spilde, og trænerne kommer altid med gode instrukser og individuel feedback. Det gør, at jeg ikke er i tvivl om, hvad jeg skal arbejde med, men trænerne på Akademiet er også rigtig gode til at fortælle os, når vi gør noget godt, siger Nikolaj Juul-Sandberg.

Nikolaj skiftede til OB som U14-spiller, og det gjorde han efter en rigtig god tid i Middelfart G & BK, som er en del af Øens Hold.

- Jeg havde det rigtig godt med at spille fodbold hjemme i Middelfart. Øens Hold har hjulpet mig og min fodboldudvikling på den måde, at jeg vidste, jeg kunne arbejde hårdt for at komme ind til OB. Jeg har hele tiden vidst, at hvis jeg gjorde det godt i Middelfart, så kunne OB se mig, og der ville være dermed være en chance for at blive OB-spiller.

- Det har jeg været i noget tid nu, og nu skal jeg fortsætte med at træne hårdt. Efter sommerferien skal jeg spille med i U17-Ligaen, og det er et stort skridt fra U15-Ligaen. Så der skal meget til for at tage næste skridt, men jeg har masser af motivation til det, så det er bare at springe ud i det, siger Nikolaj Juul-Sandberg.

Nikolaj og resten af vores stærke U15-mandskab er kun to point fra førstepladsen i den nationale U15-Liga, og de spiller næste kamp på lørdag, hvor de gæster Esbjerg fB klokken 12.00.