DSCF9131 kopier

29.08.2022 09:03

Når vi på søndag får besøg af Viborg FF, fejrer vi samtidig Fyens Stiftstidendes 250-års jubilæum, og det bliver med fyldte tribuner, da kampen nu er helt udsolgt.

I samarbejde med Fyens Stiftstidende har vi inviteret hele Fyn til søndagskamp mod Viborg FF, og det har fynboerne taget så godt i mod, at det har fået de røde lamper til at blinke.

Efterspørgslen på kampen har nemlig været så stor, at vi nu allerede med knap en uge til kampstart kan meddele, at kampen er udsolgt, og der tegner sig altså et billede af, at vi kan få hele byen til at gynge, når vi hopper i takt og synger ”én gang Odense, altid Odense”.

Vi glæder os til at se jer til et brag af en fynsk fodboldfest, når kampen sparkes i gang kl. 14.00 på Nature Energy Park, og med sæsonkort er du garanteret din plads på stadion, og du vil, ligesom du plejer, bare skulle scanne dit kort i indgangen.

Ærgrer du dig over, at du ikke nåede at få billet til søndagens fodboldfest, så frygt ej! Allerede lørdag den 10. september kl. 19.00 er der gang i lægterne igen, når vi får besøg af F. C. København, og du kan sikre dig din billet her!