MicrosoftTeams-image (3)

20.08.2023 20:44

OB kæmpede sig til et point mod AGF på hjemmebane efter mål af Patrick Mortensen i kampens første minutter.

3F Superligaen, 5. runde

Søndag d. 20. august 2023, kl. 20:00, Nature Energy Park

OB – AGF 1-1 (1-1)

0-1: Patrick Mortensen ( 2.)
1-1: Nicholas Mickelson (38.)

Gule kort:

OB: Alasana Manneh (27.), Rami Al Hajj (85.)
AGF: Tobias Bech (40.), Magnus Knudsen (52.), Felix Beijmo (64.)

Tilskuertal: 9.577

Kampens dommer: Aydin Uslu

Kampens forløb:

På en solrig søndag aften skulle OB igen på jagt efter tre point, denne gang mod AGF. Og tre point var netop, hvad der adskilte de to hold i tabellen inden kampstart.

AGF viste fra start, at de ikke havde taget turen til Fyn for at nøjes. Og ikke meget mere end et enkelt minut skulle der gå, før bolden befandt sig for fødderne af AGF’s Patrick Mortensen, der kunne sparke gæsterne foran.

Ovenpå en tidlig mavepuster viste OB dog, at de også havde en målfarlig nr. 9 på toppen. Denne gang kunne Bashkim Kadrii tage en dribletur ind i feltet og komme til afslutning. Desværre afværgede Peacock-Farrell skuddet.

Derfra fulgte en periode uden større målchancer. Enkelte gode takter kunne dog findes hos begge mandskaber.

Den periode sluttede med et brag, som uret viste 38 minutter. Et flot udført opspil og et afværget skudforsøg endte med at sende bolden ud til Nicholas Mickelson, der kunne sparke bolden i langt målhjørne til en udligning. Et mål der løftede lydniveauet og stemningen gevaldigt på Nature Energy Park.

Med en genfunden symbiose mellem stribede spillere og fans kunne OB gå til halvleg med flot spil og ny motivation.

Som 2. halvleg blev fløjtet i gang, kunne samtlige fremmødte fans opleve et strejf af deja-vu. For igen var AGF stærke fra start, og Thomas Kristensen formåede sågar at sende bolden i mål forbi Martin Hansen. Dog viste et efterfølgende gennemsyn af VAR, at netop Martin Hansen blev tacklet ulovligt i eget felt, hvilket betød, OB slap med skrækken.

AGF var dog ikke alene om at lege med fra starten af 2. halvleg. Kort efter kunne Charly Nouck erobre bolden i modsat ende og sende bolden på tværs til Leroy Owusu, der hamrede bolden sikkert i mål. Igen måtte dommeren dog ud til sidelinjen for at gennemse sekvensen. Og igen var resultatet en annullering af en ellers flot scoring.

Et godt stykke tid skulle der gå, inden OB for alvor igen kom tæt på AGF’s mål. Men med et kvarter igen formåede Bashkim Kadrii at spille Charly Nouck helt fri, så han var alene med målmanden. Desværre viste Peacock-Farrell igen sin kvalitet med en sikker redning.

I kampens afslutning understregede gæsterne, at de stadig var med i kampen. Mikkel Duelund sendte med et flot langskud bolden på overliggeren. Alt var tilbage at spille for i de sidste minutter.

Forløsningen kom dog hverken for hjemme- eller udebaneholdet, altså en pointdeling mellem de to hold i Odense.

OB’s startopstilling

Martin Hansen – Leeroy Owusu, Bjørn Paulsen, Tobias Slotsager, Nicholas Mickelson (Aske Adelgaard 85.) – Alasana Manneh, Sven Köhler, Johannes Selven (Franco Tongya 65.), Rami Al Hajj, Charly Nouck (Markus Jensen 73.) – Bashkim Kadrii (Mohamed Buya 86.)

Bænken

Magnus Nielsen, Mihajlo Ivancevic, Gustav Grubbe, Aske Adelgaard, Franco Tongya, Markus Jensen, Max Ejdum, Mohamed Buya, Don Deedson

Næste kamp:

Søndag d. 27. august 2023 kl. 16:00 mod Hvidovre IF, Hvidovre Stadion