_MG_3586

02.02.2023 13:45

I morgen venter træningslejrens første testkamp, når vi møder malaysiske Sabah FC, og ifølge Martin Hansen handler det om at bruge bolden klogt.

Temperaturen ved aftenens træning lyder på 31 grader, og sveden drypper lidt mere fra panden af de stribede fodboldspillere, end de er vant til fra det danske klima. Men spillerne er kommet godt på plads i Bangkok, og træningslejrens anden træning er netop overstået.

- Jeg synes, det har været hårdt at skulle vænne sig til luftfugtigheden og få flyveturen ud af kroppen. Når det så er sagt, så er det også fedt at se en helt anden verdensdel og komme væk, så fokusset kan være på opgaven; at blive skarp på alle fronter, siger Martin Hansen og fortsætter:

- Jeg synes, det er fedt, fordi vi kommer til at rykke tættere sammen, da vi bliver nødt til at få tingene til at fungere i de omgivelser, vi nu er i. Det er godt for gruppen.

I morgen venter Sabah FC fra Malaysia i træningslejrens første kamp, og selvom modstanderen er ukendt, så går Martin ind til opgaven med godt mod:

- Vi er i et forløb, hvor vi er meget koncentreret, omkring hvordan vi gerne vil gøre tingene. Vi ved ikke rigtig, hvad der kommer, men ud fra de ting, vi går og arbejder med, skal vi kunne spille god fodbold.

- Det er klart, at vi kommer til at have det sværere med vejret, og derfor må vi være klogere med bolden på de rigtige tidspunkter. I en testkamp handler det om at gå fra banen med en god følelse, og det har man, når man har vundet. Vi har haft to dårlige kampe på det seneste, som skal ud af systemet, og det får vi af at vinde, siger han.

Træningslejren i Thailand er en essentiel del af forberedelserne til 3F Superligaen, og i morgen kl. 12.30 (dansk tid) venter Sabah FC på BG Training Centre.

- Nu skal vi sørge for at give den en skalle og hanke op i os selv. Vi har spillet os i en situation, hvor vi har en masse at vinde, og det skal vi huske at have respekt for. Vi har knoklet for at sætte os selv i den her position, hvor vi kan opnå et rigtig fedt forår. Det handler om at vinde fodboldkampe og intet andet, siger Martin.

3F Superligaen skydes i gang igen søndag den 19. februar kl. 14.00, hvor vi tager imod Randers FC på Nature Energy Park, og du kan sikre dig billet til forårspremieren her.