MIK06936 kopier

24.06.2023 14:38

Forud for den kommende sæson er vi blevet enige med den tyske 2. Bundesligaklub VfL Osnabrück om en transfer af den centrale midtbanespiller Sven Köhler.

I den seneste sæson spillede Sven Köhler 36 kampe for VfL Osnabrück, men i den kommende sæson bliver det Odense, han skal repræsentere, da vi er blevet enige om en transfer, så den 26-årige tysker skifter til OB.

- Vi har scoutet efter en central midtbanespiller, som har en god fysik, og som er god til at hjælpe holdet med at balancere mellem offensiv og defensiv i både position og handlinger. Sven udtrykker og udstråler et naturligt lederskab, og han vil bidrage til at gøre sine holdkammerater bedre. Vi glæder os til at starte op på mandag med Sven i blå/hvide striber, siger Björn Wesström, der er fodbolddirektør i OB.

Sven Köhler har underskrevet en treårig aftale i OB, og den defensive midtbanespiller glæder sig også selv over skiftet:

- Jeg er meget glad for aftalen, og jeg tror, det bliver en rigtig god tid. Folkene, der arbejder her, overbeviste mig om projektet, og jeg tænker, tiden er rigtig til at være en del af det. Top6 er hovedmålet, og det vil jeg hjælpe til, at vi opnår. Jeg vil give alt, og jeg vil vise, hvad jeg kan. Jeg vil lede holdet og være en personlighed, og jeg håber, vi får succes, siger Sven Köhler.

- For mig en det en fantastisk klub, jeg er kommet til, og det er samtidigt et lille eventyr, da det er første gang, jeg skal spille udenfor Tyskland. Jeg har hørt meget om klubben og om fredagskampene på stadion. Der kommer mange mennesker, og jeg glæder mig til at spille for dem, siger Sven Köhler.

Sven Köhler og OB har underskrevet en aftale gældende frem til sommeren 2026.