P4220213

01.03.2023 08:33

Efter nærmere undersøgelse af episoden på Bane 4 tirsdag formiddag ser vi ingen grund til at gå videre i sagen.

Gårsdagens træning skabte en del opmærksomhed, da der hen mod slutningen forekom en episode mellem to spillere, der for udefrakommende kunne se lidt voldsom ud.

Vi har i tiden efter træningen undersøgt sagen nærmere, set den igennem på video og talt med de pågældende spillere, og finder udlægningen om, at der skulle være tale om en slåskamp en unødvendig eskalering af situationen, som vi ikke kan genkende.

- Spillerne træner for at klare et højoktan kampmiljø, der betyder, at der nogle gange opstår situationer, hvor grænsen for, hvad der anses for okay, bliver overtrådt. Det skete ved gårsdagens træning. Håndteringen af ​​den situation startede i det sekund, det skete, og de to involverede spillere blev adskilt fra resten af ​​træningen, siger Björn Wesström, inden han fortsætter:

- Herefter er håndteringen fortsat med individuelle og kollektive samtaler, som er den metode, vi vil arbejde videre med for at afklare, hvilke krav og forventninger vi som klub har til spillerne individuelt og som kollektiv. Med ovenstående sagt vil der ikke blive uddelt yderligere sanktioner til spillerne baseret på den opståede situation.

Sagen er og bliver behandlet internt og vil blive betragtet som lukket.

Vi er kede af, at episoden har skabt unødvendig opmærksom omkring spillerne og klubben, da det ikke er sådan, vi ønsker at bruge vores energi. Den skal bruges hver dag på at blive bedre, så vi kan præstere på bedst mulig vis i 3F Superligaen.