_MG_9169

29.03.2023 08:11

Aske Adelgaard startede på banen for U21-landsholdet, mens Gustav Grubbe og Jakob Breum blev skiftet ind, da Danmark mødte Schweiz på Nature Energy Park, men mange andre striber har også været i aktion i landskampspausen.

På Nature Energy Park i Odense, var Aske Adelgaard i startopstillingen, da det danske U21-landshold besejrede Schweiz med 3-2. I løbet af anden halvleg kom også Gustav Grubbe og Jakob Breum på banen, så striberne var stærkt repræsenteret i den fynske hovedstad.

Danmarks U17-landshold besejrede i går Nordirland med 4-1, hvor både Nikolaj Juul-Sandberg og Tobias Slotsager var i startopstillingen, mens sidstnævnte endda også scorede, da han i starten af anden halvleg bragte Danmark foran med 2-0.

Nicholas Mickelson var også i startopstillingen for Thailand, som i går blev besejret med 2-0 af De Forenede Arabiske Emirater. Det samme var Alasana Manneh, der spillede fuld tid i Gambias 1-0-sejr over Mali.

Naatan Skyttä var ligeledes i startopstillingen, da Finlands U21-landshold besejrede Bulgariens ditto med 2-0.

Næste gang de stribede landsholdsspillere skal i aktion på Nature Energy Park er allerede på fredag, hvor vi møder FC Midtjylland kl. 19.00, og du sikrer dig billet til opgøret her.