img_7927

24.10.2023 12:23

Vi blev ubesejret i weekenden, da vores U15-, U17- og U19-hold fik besøg af AGF.

U19-drengene spillede 0-0 og måtte gå i straffesparkskonkurrence mod AGF, som endte 5-4.

U17-holdet mødte AGF ligeledes, og her endte det med en overlegen 6:0 sejr. Lasse Embring Andersen, Hjalte Boe, William Christian Martin og Delphen Irenge scorede. Desuden fik både Hjalte Boe og William Christian Martin netmaskerne til at blafre to gange.

U15-drengene fik scoret to mål i den ordinære spilletid mod AGF, men kampen endte 2-2, hvorefter kampen blev afgjort i straffesparkskonkurrence. Oskar Bach-Rasmussen fik scoret i første halvleg, mens Jonathan Friis lavede mål i anden halvleg. Kampen endte 3-1 for striberne.