Elias Hansborg-Sørensen afgjorde U19-kamp i sit comeback

19.02.2024 13:04

I årets første U19-kamp gjorde Elias Hansborg-Sørensen comeback med stor succes, da han scorede kampens afgørende mål mod Vejle Boldklub.

U19-Ligaen, Runde 14 

Lørdag den 17. februar 2024 Kl. 12:30 

OB – Vejle Boldklub 1-0 (1-0) 

1-0: Elias Hansborg-Sørensen (37.) 

Kampens dommer: Jonas Bøgelund 

Advarsler: 

OB: Valdemar Grymer (71.)
Vejle: Oliver Amby (53.) Andreas Mayn Tomaselli (57.) Anton Klaster (68.) 

Kampens forløb: 
På en strålende solskinsdag med omkring 250 tilskuere på sidelinjen leverede U19-striberne en stærk kampoplevelse, da Vejle Boldklub gæstede Ådalen. 

I første halvleg var de stribede talenter i fin form, så de dominerede banen med et imponerende spil, hvor vi skabte adskillige chancer, der kunne have resulteret i flere mål. 

Den afgørende scoring kom fra et straffespark efter en standard situation, hvor Mikkel Søfeldt blev skubbet i ryggen. Det så dommeren med det samme, og det var Elias Hansborg-Sørensen, der efter at have kæmpet sig tilbage fra en korsbåndsskade, trådte frem og sikkert sendte bolden i nettet til 1-0. Det var et øjeblik, der fyldte mange med glæde på holdets vegne. 

Anden halvleg bragte en anden dynamik med sig, da Vejle Boldklub rejste sig fra deres tidligere tilbagelænede position og satte striberne under massivt pres i deres stræben efter en udligning.  

De unge stribers spil led under dette pres, og det blev mere en kamp om at forsvare og holde fast i deres føring, end det var om at angribe, men dette lykkedes heldigvis, og ved kampens slutfløjt endte kampen med 1-0. 

Kommentar fra U19-cheftræner, Ivan Poulsen:
- Det var en hårdt tilkæmpet sejr, hvor vi viste karakter og kampgejst. Vi kunne sagtens have scoret 2-3 mål, hvis vi havde udnyttet vores chancer fuldt ud. At vinde på denne måde styrker vores selvtillid og viser vores evne til at klare os under pres. Nu ser vi frem til de kommende udfordringer med endnu større tro på vores evner, sagde Ivan Poulsen, der er U19-cheftræner. 

OB’s startopstilling:
Marcus Eskildsen, Marcus Mccoy, Julius Berthel Askou Harvey, Samuel Walseth Juel, Nikolaj Juul-Sandberg, Théo Hansen, Elias Hansborg-Sørensen (Anton Møller Hartmann Jensen, 90.), Noah Barholt Rasmussen, Valdemar Grymer (Richard Emil Helveg, 91.), Mikkel Søfeldt Nielsen, Yaya Bojang (Magnus Hvitfeldt Andersen, 46.). 

Bænken: Richard Emil Helveg, Anton Møller Hartmann Jensen, Janus Land, Anton Møller Hartmann Jensen, Richard Emil Helveg. 

Næste kamp:
Lørdag den 24. februar kl. 12:30 mod Sønderjyske Fodbold, Haderslev Kunstgræsbane.