U15 ser frem til en hård kamp mod AC Horsens i forårspremieren

01.03.2024 10:06

U15-drengene er klar til at kickstarte forårssæsonen med masser af gejst og et tæt sammenspillet hold. Efter en stærk efterårssæson og hårde træningskampe er de nu klar til at tage revanche mod AC Horsens.

Efter en flot efterårssæson og nogle gode træningskampe i opstarten har U15-drengene virkelig fået skruet op for momentum. Den gode stemning fra deres tidligere kampe har givet dem en ordentlig løft både mentalt og fysisk til de udfordringer, der ligger foran dem: 

 

- Vi oplevede en positiv sæson i ligaen og har haft nogle gode træningskampe i opstarten. Vi fik et rigtig godt momentum i slutningen af efteråret, selvom det ikke var alle vores kampe, der var fejlfri, hvilket selvfølgelig ærgrer os, siger Magnus Mikkelsen, der er cheftræner for U15-holdet, inden han fortsætter:   

 

- Vi har kigget nærmere på, hvordan vi kan forbedre os, men når man ikke kan spille perfekt, så er det selvfølgelig også dejligt, at man alligevel kan vinde nogle hårdt kæmpede kampe, og her i opstarten har vi haft mange forskellige typer af træningskampe, som har givet os udfordringer og succeser på forskelligvis. Det har vi været meget tilfredse med. 

 

U15-drengenes dybere forståelse for hinandens roller på banen, og deres styrkede fællesskab er tydelige tegn på deres imponerende fremgang og sammenhold: 

 

- De er virkelig blevet et stærkt sammenspillet hold, og det er en gruppe, jeg har fulgt, siden de var U12. Jeg har fulgt deres udvikling tæt, så det har været fantastisk at se dem vokse sammen. De selv har bemærket en markant ændring og føler nu, at deres fællesskab er blevet endnu stærkere efter at have været sammen i så mange år. På banen ser jeg også, hvordan de gradvist forstår deres individuelle roller bedre og bedre, fortæller Magnus.  

 

Snart er vinterpausen ovre, og i weekenden venter årets første ligakamp mod AC Horsens, og sidst de to hold mødtes måtte de dele i porten:  

 

- Jeg forventer, at det bliver en udfordrende kamp. Vi stødte på dem tidligere på efteråret, og Horsens er altid et hold, der kæmper hårdt og presser os til det yderste. Sidst endte vi med en 2-2 uafgjort og tabte i straffespark, da vi spillede deroppe. Derfor forventer vi en kamp med masser af intensitet og dueller. Forhåbentlig kan vi vise den hurtige og attraktive fodbold, som OB-holdet har arbejdet på hele vinteren, afslutter Magnus.  

 

Kampen mod AC Horsens spilles på lørdag kl. 12.30 i Ådalen, og her er alle velkommen til at komme og heppe på de unge striber.